T Talha Tan Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 Mekasva33 dedi: Artar. Deneyip görebilirsiniz. Amaç tükenişe gitmek değil, çalışma hacmi yüklemek. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır calisthenics yapıyorum zaten. Tek sette 3 yarım barfiksten 20 nizami barfikse bu bahsettiğim yöntemle geldim.
Mekasva33 dedi: Artar. Deneyip görebilirsiniz. Amaç tükenişe gitmek değil, çalışma hacmi yüklemek. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır calisthenics yapıyorum zaten. Tek sette 3 yarım barfiksten 20 nizami barfikse bu bahsettiğim yöntemle geldim.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2024 #12 Talha Tan dedi: Hocam 2 yıldır calisthenics yapıyorum zaten. Tek sette 3 yarım barfiksten 20 nizami barfikse bu bahsettiğim yöntemle geldim. Genişletmek için tıkla... Sizin bahsettiğiniz yöntemle benim bahsettiğim yöntem aynı değil ama. Her gün tükenişe gidilerek toparlanılması çok zor. Ancak 2 günde 1 yaparsa sizin dediğiniz yöntemle de sayı arttırılabilir.
Talha Tan dedi: Hocam 2 yıldır calisthenics yapıyorum zaten. Tek sette 3 yarım barfiksten 20 nizami barfikse bu bahsettiğim yöntemle geldim. Genişletmek için tıkla... Sizin bahsettiğiniz yöntemle benim bahsettiğim yöntem aynı değil ama. Her gün tükenişe gidilerek toparlanılması çok zor. Ancak 2 günde 1 yaparsa sizin dediğiniz yöntemle de sayı arttırılabilir.