"No AMD Graphics Driver is installed" hatası

No AMD Graphics Driver is installed

konu ile alakalı benımde yardıma ihtiyacım var

Lenovo bıos güncellemeleri tam ancak ekran kartı güncellemesi sırasında donup kalıor

şuan aynı sorunu yaşıyorum Burak beyin attığı video çalışmıyor.
Şuan sorunu çözümledim daha önce açılan konuda Recep Baltaşın belirtiği yolu izleyince sorun çözüldü teşekkürler.
Konuya çözüm sunmayı unutmuşum öncellikle özürlerimi iletirim. Bu video içerisindeki sırasıyla yapınca sorun çözüldü.

Video Link :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta ilk bu konuyu okudum anlamadım ilk ama videoda Recep Baltaşın yönetimine benziyordu.
Konu Linki : [Çözüldü] No AMD Graphics Driver is installed hatası - Technopat Sosyal

Şuan aynı sorunu yaşıyorum ddu rehberince silme ve kurma işlemlerini 3 4 defa yaptım. video çalışmıyor. A320m pro anakart kullanıyorum ve biosum güncel değil. Biosu mu güncellemeliyim? Video içeriği bu mu?

Şuan aynı sorunu yaşıyorum ddu rehberince silme ve kurma işlemlerini 3 4 defa yaptım. video çalışmıyor. A320m pro anakart kullanıyorum ve biosum güncel değil. Biosu mu güncellemeliyim? Video içeriği bu mu?
Sorunumu çözdüm. Müsait bir zamanımda yeni konu açıp en kapsamlı şekilde yazacağım.

Son düzenleme:

Sorunumu çözdüm. Müsait bir zamanımda yeni konu açıp en kapsamlı şekilde yazacağım.
Nasıl çözdünüz? Ben bir türlü çözemedim.

Nasıl çözdünüz? Ben bir türlü çözemedim.
Merhabalar. En basitinden düşünmek ve başlamak gerekiyor. Ben ilk yapmam gereken işlemi bilmediğimden dolayı en son yaptığım için 4 5 gün "aha gitti 1000 liralık kart" şeklinde gece geçirdim.Ayriyeten apu işlemci olduğu için belki otomatikman dahili grafik kartına geçmiştir diyerekten biosdan onu iptal etmiştim fakat ekran kartı takıldığında otomatik harici ekran kartına geçiyormuş.
1-)İlk yapılacak iş monitörde çift hdmi var ise diğer hdmi girişini takıp denemek;apu işlemci kullanılıyorsa kabloyu ekran kartı çıkışına takıldığına emin olmak. Monitörüm olmadığı için televizyona bağlamıştım.
2-)Bilgisayarınıza Ati-Amd patcher indirip patch yapmak. Basit birşey zaten
3-)DDU rehberine ve Amd'nin kendi uninstall programına göre tüm sürücüleri kalıntı bırakmayacak şekilde kaldırdıktan sonra bilgisayardan ekran kartını çıkartıp soket girişlerini kontrol edip takmak ve amd sitesinden manuel olarak driverleri tekrar yüklemek.
4-)Gpu-z programını indirerek ekran kartınızın bios sürümü ile Amd'nin kenti sitesinde bulunan sizin ekran kartı modelinizin biosunun aynı olduğunu kontrol etmek. Eğer aynı değilse muhtemelen mining karttır. Ati flasher programı ile youtube'da eski ekran kartı biosuna döndürme videoları mevcut.
5-)Anakart bios sürümünüzü kontrol etmek;güncel değilse güncellemek.
Teşekkürler.

Merhabalar. En basitinden düşünmek ve başlamak gerekiyor. Ben ilk yapmam gereken işlemi bilmediğimden dolayı en son yaptığım için 4 5 gün "aha gitti 1000 liralık kart" şeklinde gece geçirdim.Ayriyeten apu işlemci olduğu için belki otomatikman dahili grafik kartına geçmiştir diyerekten biosdan onu iptal etmiştim fakat ekran kartı takıldığında otomatik harici ekran kartına geçiyormuş.
1-)İlk yapılacak iş monitörde çift hdmi var ise diğer hdmi girişini takıp denemek;apu işlemci kullanılıyorsa kabloyu ekran kartı çıkışına takıldığına emin olmak. Monitörüm olmadığı için televizyona bağlamıştım.
2-)Bilgisayarınıza Ati-Amd patcher indirip patch yapmak. Basit birşey zaten
3-)DDU rehberine ve Amd'nin kendi uninstall programına göre tüm sürücüleri kalıntı bırakmayacak şekilde kaldırdıktan sonra bilgisayardan ekran kartını çıkartıp soket girişlerini kontrol edip takmak ve amd sitesinden manuel olarak driverleri tekrar yüklemek.
4-)Gpu-z programını indirerek ekran kartınızın bios sürümü ile Amd'nin kenti sitesinde bulunan sizin ekran kartı modelinizin biosunun aynı olduğunu kontrol etmek. Eğer aynı değilse muhtemelen mining karttır. Ati flasher programı ile youtube'da eski ekran kartı biosuna döndürme videoları mevcut.
5-)Anakart bios sürümünüzü kontrol etmek;güncel değilse güncellemek.
Teşekkürler.
Anlattığınız için teşekkürler. Ben kendi sorunumu ekran kartının orijinal bios'unu kurarak halletmiştim, elinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı