No AMD Graphics Driver is installed hatası

Son düzenleme:
PSU'dan ses gelmesi ısındığı anlamına gelebilir veya PSU yeterli değilse aşırı yük biniyor olabilir. Bunun dışında bir sorun da olmayabilir, PSU'dan geldiğine emin misin?
Evet eminim hocam ekran kartı fanı devrede değilken geliyor. Kısacası yük altın iken ses geliyor.
 
Merhaba Serhat...
Ben de geçenlerde MSI RX 570 aldım ve sendeki hatayı alıyorum. sistemi yeniden kurdum DDU ile eski sürücüyü kaldırdım. BIOS update yaptım (ki zaten son sürüm yüklüydü yine de yaptım) denemediğim şey kalmadı. RX 550 taktım makinaya sorunsuz çalıştı. Forumlarda çokça RX 570 ekran kartı bu sorunu vermiş. Sen çözebildin mi sorunu ? Yardımcı olursan çok sevinirim...
 
Tekrardan merhaba,
Ben 2 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. Ekran kartını ikinci el aldım ben ve muhtemelen aldığım eleman bu kartla mining yapmış. fiyat performans olarak iyi bir ekran kartı olduğu için mining için genelde RX 570 tercih ediliyormuş o yüzden bu kartla ilgili bu kadar fazla hata varmış. Reddit de bu konuyu gördüm ve paylaşmak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özetle mining yapılan ekran kartının bazı özelliklerini değiştiriyorlarmış performansı artsın diye. Buradan AMD/ATI Pixel Clock Patcher indireceğiniz programla da bunu düzeltiyormuşsunuz.

Bu şekilde benim driver ım çalıştı sorun çözüldü. Umarım birilerine faydası dokunur. Teşekkürler...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı