Nokia Lumia 1320

Fotoğraflar beni tatmin etti bana göre çok güzel görünüyorlar.3-5 ay var o zamana ne çıkar kim bilir. Yinede teşekkür ederim.
 
Gece çekiminde zifiri karanlıkta ya da yoğun orman örtüsü, yapraklar altında değil de iyi kötü düşük ve doğru açılı ışık olduğunda güzel bir kare çekmek mümkün. Yoksa gece görüşten aşağısı
kesmez. Ha bu arada 1020 ve 1520 ile kıyaslayınca evet düşük ışık çekiminde ciddi fark var. Ancak fiyat farkı da var.
Ben öyle profesyonel fotoğraf çeken biri değilim pek anlamam 5 mp benim işimi görüyor o yüzden aldım. Ama tavsiyelerin diğer arkadaşlara ne alcağı konusunda fikir verebilir.
 
Bugün dışarıya çıktım mediamarkta uğradım,telefon hakkında kafamda soru yoktu sadece fotoğraf olayı için gittim arka kamerası çok iyi çekiyor bana yeter gayet iyi netliği çok hoş tatmin edici. Ama ön kamerası benim gibi fotoğraftan çok anlamayan birine göre tek kelimeyle REZALET. Ayıptır söylemesi pixeller sevişiyordu. Yani Öz çekim olayını çok yapanlar için kesinlikle önermiyorum. Öz çekim yapacak arkadaşlar eki stil arka kamerayla çekmek zorunda yada çok iyi loş olmayan ışığın mükemmel olduğu bir yer bulmak lazım oda çok zor. Bilirsiniz mediamarkt floresan olduğundan ışık ta berbattı ama yinede REZALET. Ön kamera dışında hasta oldum ekranı tahminimden de büyüktü çok iyi . Yaklaşık 20 uygulamayı aç kapa aç kapa yaptım en ufuk kasma yok aynısını T50,GMD,Moto G de yapsanız kasardı büyük ihtimalle ön kamerayı çok kullanıyorsanız başka telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.
 
Güzel ışıklı bir ortam bulunursa belki çekersin ama yinede pixller belli oluyor. Arkadaşın dediği gibi Öz çekimciler L730' u beklesin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı