Nokia Lumia 2022'de alınır mı?

Bende HP Elite X3 var Windows 10 Mobile var. Uygulama magazasi aciliyor. Windows Phone 8 de acilmiyormus. Sunu belirteyim cihaz gercekten cok guzel. Tasarimi kullanimi ozellikleri mükemmel( donemine gore) Windows 10 Mobile'yi cok sevdim. Cok guzel kullanisli ancak destek yok WhatsApp Instagram vs sosyal aglar yok. Yazilim destegi olmadan nasıl kullanilir bilmiyorum ben ikinci telefon olarak kullanıyorum. Lumia telegram grubu vardi. Link birakmak serbest ise grubumuza davet edebilirim.

Alınır bence çoğu eski telefondan stabil ve pili iyi üyelerimizin dediği gibi çoğu uygulama desteği yok ama bazıları hala çalışıyor ben 950XL kullanıyorum kamera için ise Lumia 1020 var.

Alınır bence çoğu eski telefondan stabil ve pili iyi üyelerimizin dediği gibi çoğu uygulama desteği yok ama bazıları hala çalışıyor, ben 950XL kullanıyorum, kamera için ise Lumia 1020 var.
Daha önce de dediğim gibi uygulama desteği sizin için sıkıntıysa Android kurabilirsiniz fakat bu sefer de Windows Mobile kadar hızlı çalışmaz.

Daha önce de dediğim gibi uygulama desteği sizin için sıkıntıysa Android kurabilirsiniz fakat bu sefer de Windows Mobile kadar hızlı çalışmaz.

Android desteği belli başlı modellerde mevcut. X20 model cihazlar diyelim 520-620-920 gibi cihazlardır.

Windows 10 Mobile ile Instagram Telegram Twitter YouTube çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı