erkekavcisii
Decipat
İlk baştan noodle sevmeyenleri tebrik ediyorum. Arkadaşlar noodle bağımlılığından nasıl kurtulurum? Bu aynı sigara. Cidden sigara gibi bağımlılık yapıyor.
Salçalı, kremalı mantarlı veya tavuk soteli makarnalara dönmeyi deneyin. Bir müddet sonra noodle basit gelecek.İlk baştan noodle sevmeyenleri tebrik ediyorum. Arkadaşlar noodle bağımlılığından nasıl kurtulurum? Bu aynı sigara. Cidden sigara gibi bağımlılık yapıyor.
Denedim, olmadı tam buğday unu makarnalara yöneldiğimde.Salçalı, kremalı mantarlı veya tavuk soteli makarnalara dönmeyi deneyin. Bir müddet sonra noodle basit gelecek.
Evet. Hergün hamburger yesem yemin ederim bıkarım.Ben 2-3 haftada bir canım çekerse yiyorum nasıl bağımlısınız her gün mü yemek istiyorsunuz?
Hocam unutmayın. Tek noodle değil o buzdolabından aldığımız hazır gıdalar noodle gibi zararlı.Önceden param varken 1-2 falan alıyordum. İki noodle ile ilgili saçma video izledikten sonra bir anda bıraktım. Normal makarnadan devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.