Normal fare ile oyun oynanır mı?

EpicScream

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
62
Geçenlerde bulabildiğim en hafif, oyun odaklı, bütçeme uygun olan Rival 110 aldım. Ancak bu fare bile daha önceki kullandığım fareye(kinzu v3) kıyasla çok ağır hissettiriyor. Bu yüzden yeni bir fare almak istiyorum ancak bütçemi sarsmak istemiyorum. Çoğu vaktimi bilgisayar başında, oyun oynayarak geçiriyorum. Çoğunlukla R6 gibi FPS oyunları oynuyorum. Ucuz olması için de normal bir fare alsam bu tarz oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım? Yani oyun odaklı olmayan fareler oyun oynarken büyük fark yaratır mı? Yoksa oyun odaklı fareler illaki gerekli mi?
Eğer bildiğiniz ucuz, hafif fareler varsa önerilere açığım. Yoksa biraz paraya kıyıp pahalı bir fare alacağım. Aklımda MM710 var ama dediğim gibi pahalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A101'e Logitech G300S Gaming mouse gelecekmiş bakmanı tavsiye ederim ben kullanıyorum ve menunum 149 TL fiyatı biraz pahalı ama işini görücektir.

 
Ben yaklaşık 3-4 senedir Logitech G300s kullanıyorum ve zamanında CS:GO ve R6 tarzı oyunları hep bu fare ile oynadım ve şahsen sıkıntı yaşamadım.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat G300s olmasa da G300'e bakmanızı tavsiye ederim.
 
Bu zamana kadar "Gaming" denen ürünlerden çok fazla kullanmadım. Sağda solda bir yere gittiğimde varsa kullanırım ama aramam. Benim için farketmez. Oynayan her türlü oynar bence.
 
Online oyunlarda gaming türevi bir mouse almanız daha faydalı olacaktır. Single oyunlarda 10 liralık fare bile iş görür. Ben online oyun oynamıyorum yıllardır Lenovo'nun basit kablosuz faresini kullanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı