Normal Opera kullanılır mı?

Kullanıyorum ve memnunum👍🏻
Chrome ve Opera ikilisi yıllardır vazgeçilmezim.

Standart sürüm Opera gerçekten dolu bir tarayıcı ve dilerseniz bir eklenti sayesinde Chrome mağazasındaki Chrome için olan eklentileri de kurabiliyorsunuz.
Vaay abi emojisiz mesajını ilk defa görüyorum😀
 
Opera GX'in üstün körü geliştirilmiş ve tarayıcıda sorun çıkaran ayarları yok. Özellikle GX'in alakasız zamanlar çöküp, tüm çerez vb. verileri yok etme sorunu var. Bu sorunu Technopat, Opera forumlarında yaşayıp belirten kullanıcılar gördüm. Sorunu bundan 5-6 ay önce de yaşamıştım. Çözmemeleri ise GX'e verdikleri değeri gösteriyor.

Şahsi düşüncem GX'i reklam ajanslarının dayatması ile isteksiz yapıyorlar. Tamamen PR odaklı ve 1-2 fazla özellikle ile bir sürü sorunu beraberinde getirdikleri bir ürün.

Varsayılan sürümü daha hızlı güncelleme alıyor. Yani Opera kullanacaksanız en iyi seçim diyebilirim. Geçenlerde güncellediğim konuya da göz atabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Opera GX'in üstün körü geliştirilmiş ve tarayıcıda sorun çıkaran ayarları yok. Özellikle Gx'in alakasız zamanlar çöküp, tüm çerez vb. verileri yok etme sorunu var. Bu sorunu Technopat, Opera forumlarında yaşayıp belirten kullanıcılar gördüm.

Varsaılayn sürümü daha hızlı güncelleme alıyor. Yani Opera kullanacaksanız en iyi seçim diyebilirim. Geçenlerde güncellediğim konuya da göz atabilirsiniz.

Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler. Az sonrasında rehberi okuyup inceleyeceğim.
 

Geri
Yukarı