Normal Tütün vs Marka Sigara

Bu yasak, markasız olarak poşetli halde satılan hazır sarılmış sigaralar ile alakalı olmalı. Paket halinde Tekel bandrollü marka tütünler satılıyor.
Sarma tütünde prestij orta Deep Blue'ya yakın her yerde bulabilir misiniz bilemem.

Dediklerinizi de değerlendireceğim.

Parlement Night Blue içerdim. Eniştem bir tütün sarmış sigaradan soğudum. tek diyebileceğim marka sigaralarda bildiğin kimyasal içirip hava çektiriyorlarmış. 2 tane marka sigara yerine geçiyor. Sertliğinden değil, doyuruculuğundan bahsediyorum. Sera domatesiyle doğal bahçe domatesi gibi farklıydı. Artık sigarayı bıraktım ama iyi tütün temin edersen farkı anlarsın.

Yarın artık şansıma, gideceğimiz tütüncü arkadaşımın yakını. Önerdiklerini deneyeceğim.

Eğer tadı ve kokusu güzelse bana da gönderir misin?
Ücretini vereceğim.

Hocalarım bugün gittim. Küba tütününün çikolatalı olanından aldım. Tadı beni sardı. Çok ağır değildi hafif orta arası sayılırdı. Tavsiye ederim. Camel Deep Blue ya da Camel Yellow'u aratmadı bana.
Eğer tadı ve kokusu güzelse bana da gönderir misin?
Ücretini vereceğim.
Maalesef hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…