Norveç Ulusal Bayramı Minecraft ile Kutlandı

b654e547-7b1b-4190-a59f-33511e845460.jpg
17 Mayıs her yıl Norveç'te ulusal bayram olarak kutlanıyor. COVID-19 pandemisi nedeniyle ülke yönetimi yeni bir karar alarak bu sene yapılacak olan kutlamaları Minecraft üzerinden gerçekleştirme kararı aldı. Kısa süre içinde yeni bir sunucu açıldı, harita oluşturuldu ve etkinlik bu oyun üzerinden gerçekleştirildi. Ayrıca Norveç kraliyet ailesi oyun içinde vagona binerek halkı selamladı. Kutlamaya dahil olmak için geçen hafta 20.000 kişinin kaydolduğunu da belirtelim.





Norveç'in Akershus eylatinde yer alan Asker şehrinin belediye başkanı Lene Conradi, "17 Mayıs kutlamasını alternatif olarak gerçekleştirmeyi teşvik etmekten ve birçok çocuğu, genci eğlenceli bir ortamda buluşturmaktan çok mutluyum." açıklamasında bulundu.

Haritanın videosunu buradan izleyebilirsiniz.
Hazırlanan haritadan fotoğraflar
1.jpg



2.jpg


3.jpg
 
Böyle şeyleri seviyorum işte. Bizim ölüm oyunu dediğimiz(bunu söyleyen haber kanallarında yayınlanan dizileri biliyorsunuz zaten) oyunda Norveç en önemli gününü kutluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arada haberi şu an izledim çocuk Minecraft'ta salıncak görmüş, aynısını yapmaya çalışmış. burada oyunun suçu ne neyse ben 1.16.1 de hayatta kalma yapayım.
1621279717665.png
 
Ne...
İnanılmaz!
Cennette mi yaşıyosunuz bu nedir arkadaş ya :D
Sizin zorluğu biras arttırıp bizden biras kıssak olmuyor mu?

Bizde halen oyunların insanları psikopat yaptığını sanan insanlar var.
(Şu tarz haberleri görünce moralim bozuluyor)
 

Geri
Yukarı