Nota itiraz ederken ne denmeli?

kayzon

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, konuya direkt gireceğim. Ben 8. sınıfım ve son matematik yazılıma çalışıp 85 aldım ama sınıftaki bir arkadaşım her soruya şaka gibi sadece anime repliklerini yazıp benimle aynı notu aldı, yani 85 aldı. Hocama ne demeliyim yanıt verebilir misiniz? e-Okul kapanacak yarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, konuya direkt gireceğim. Ben 8. sınıfım ve son matematik yazılıma çalışıp 85 aldım ama sınıftaki bir arkadaşım her soruya şaka gibi sadece anime repliklerini yazıp benimle aynı notu aldı, yani 85 aldı. Hocama ne demeliyim yanıt verebilir misiniz? e-Okul kapanacak yarına.
Benzerini yaşamıştım. "Hocam sınav notlarını okurken haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, arkadaşımla veya sizinle kişisel bir sorunum yok ama dediğim gibi haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Eğer bir gerekçe belirtmezseniz idareye konuyu bildireceğim."
Not: Hoca sertse uğraşmasan iyi olur ne olursa olsun hoca haklı çıkar.
Not: Arkadaşın espri yapıyor olabilir öyle bir şey zor gibi duruyor.

Arkadaşınızın ne cevap verip kaç aldığı önemli değil bence. Siz aldığınız notun doğru olduğundan eminseniz gerisi önemli değil. Sınav kağıdınızı kontrol etmek istediğiniz zaman öğretmen göstermek zorunda.

Arkadaşınızın ne cevap verip kaç aldığı önemli değil bence. Siz aldığınız notun doğru olduğundan eminseniz gerisi önemli değil. Sınav kağıdınızı kontrol etmek istediğiniz zaman öğretmen göstermek zorunda.
Hocam arkadaş kendi notundan memnun sanırım. Emek vermeden onunla aynı notu alan kişiyi kıskanıyor doğal olarak. Gayet mantıklı.

Arkadaşının notunu düşürmek istiyorsun yani. İlginç
Sevmediği biriyse bu gayet normal. Nötr yaklaştığı biriyse de normal... Herkesin bakış açısına göre değişir ama oldukça rahatsız edici bir durum... Ayrıca yukarıda bahsettiğim gibi kişisel sorunlarla alakalı bir problem değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı