Custom ROM Note 10s için Custom ROM önerisi

Bu arada şeyden bahsetmedim. Google servislerini kullanmayacağım. Kendime VDS alıp yedeklemeyi orada yapmayı düşünüyorum. Şimdilik bilgisayar da 2TB HDD ile idare ediyorum ama hem videoları çekip yüklemek ve arşivini orada tutmak zor. İllaki gerekecek. Zaten Google One %96 dolu.

İsteğe bağlı. İsterseniz NikGApps kurabilirsiniz tabiikide (OpenGApps bulunmuyor. Sonlanmış sanırım)

Pixel telefon tarzında sanırım.

İsteğe bağlı. İsterseniz NikGApps kurabilirsiniz tabiikide (OpenGApps bulunmuyor. Sonlanmış sanırım)
Biliyorum. Zaten bu müptela şeyden bunun icin kurtulamak istiyorum. Bu uygulamalarin bağımlılığından bıktım.

crDroid 9.5 Android 13 Custom ROM. Diğer verdiğim bağlantıda daha fazlası var (https://sourceforge.net/projects/rthelolchexbuilds/files/rosemary/ ).

Yani. Ama tam pixel deneyimi için PixelExperience daha iyi olur.

Gerek yok. Bu dediklerimi modern arayüzde veren herhangi bir güvenilir ROM kafi.

@SinanE.Z karar verdiniz mi? Hangi dağıtım kuracaksınız?

Son dağıtımın arayüzüne bakıp karar vereceğim.

Sanki e.x daha iyi veya şey mi yapsam. LineageOS yükleyip fotoğraf vb. uygulamaları da mı kendim ayarlasam. Android kaça kadar destekliyordu LineageOS? Sizce hangi seçenek daha sağlıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…