Custom ROM Note 10s için Custom ROM önerisi

@SinanE.Z ufak örnekler ekde.
Gerek yok. Bu dediklerimi modern arayüzde veren herhangi bir güvenilir ROM kafi.

Son dağıtımın arayüzüne bakıp karar vereceğim.

Gerek yok. Bu dediklerimi modern arayüzde veren herhangi bir güvenilir ROM kafi.

Son dağıtımın arayüzüne bakıp karar vereceğim.

Sanki e. X daha iyi veya şey mi yapsam. LineageOS yükleyip fotoğraf vb. uygulamaları da mı kendim ayarlasam. Android kaça kadar destekliyordu LineageOS? Sizce hangi seçenek daha sağlıklı olur?
13. Hız isterim derseniz LineageOS. Arayüz derseniz EvolutionX. İkisi bir arada derseniz ArrowOS veya Crdroid.

Dosya Ekleri

• crdroid-lock-screen-277x600.png.jpg
    crdroid-lock-screen-277x600.png.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 59
  • crdroid-home-screen-277x600.png.jpg
    crdroid-home-screen-277x600.png.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 61
Benim cihazım bu şekilde. Şu anda son sürüm MIUI 14 ve Android 13 bulunuyor.

İlkinci aydınlık ikinci yazıların olduğu karanlık mod.

@SinanE.Z ufak örnekler ekde.

13. Hız isterim derseniz LineageOS. Arayüz derseniz EvolutionX. İkisi bir arada derseniz ArrowOS veya Crdroid.
Arrow Ve Cr farkı nedir?

Burada fark etmeden saçma sapan bir soru sorduysam kusura bakmayın. Bir programla uğraşıyorum aynı zamanda delirtti beni. Şimdi denk geldim eski mesajalra. Sabki aynı şeyi tekrsr etmişim. Neyse şu arrow ve cr ye bakayım. Farkları neler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-03-16-04-34-618_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2023-09-03-16-04-34-618_com.miui.home.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-09-03-16-06-44-314_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2023-09-03-16-06-44-314_com.miui.home.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2023-09-03-16-06-39-035_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2023-09-03-16-06-39-035_com.miui.home.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Benim cihazım bu şekilde. Şu anda son sürüm MIUI 14 ve Android 13 bulunuyor.

İlkinci aydınlık ikinci yazıların olduğu karanlık mod.

Arrow Ve Cr farkı nedir?

Burada fark etmeden saçma sapan bir soru sorduysam kusura bakmayın. Bir programla uğraşıyorum aynı zamanda delirtti beni. Şimdi denk geldim eski mesajalra. Sabki aynı şeyi tekrsr etmişim. Neyse şu arrow ve cr ye bakayım. Farkları neler.
Tamam. Araştırın.

Tamam. Araştırın.

Anladığım kadarıyla.
E. X - hafif ama bir hayli yavaş.
Project 404 - çok yavaş.
crDroid - arrow kadar hızlı değil ama odnan daha modern bir tasarım harikası arayüze sahip.
ArrowOS - eski görünüme sahip ama çok hızlı bir dağıtım.
LineageOS - saf Android.

Yanlışım varsa düzeltin.

Son düzenleme:
Hm..Kanaatim. Aktif kullandığım telefona crDroid eski tablet ve telefonlara da LineageOS kurmak yönünde. Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkürler.
Karar verdiğinize sevindim 😊. Peki nereden indirmeyi düşünüyorsunuz? Crdroid için benim verdiğim linkten indirebilirsiniz

Karar verdiğinize sevindim 😊. Peki nereden indirmeyi düşünüyorsunuz? crDroid için benim verdiğim linkten indirebilirsiniz.

Her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisidir ama sizin attığınız bağlantıya ve XDA ya da bakacağım. Ama şu anda bunun için uygun değil telefon. Çünkü verirler bilgisayarda ama Google One duruyor. Onuda boşalttıktan sonra muhtemelen 1-2 gün sonra ayarlarım. Sizi çok tuttum biliyorum ama bu günlük son soru olarak ilk ROM mu yüklemeli yoksa root atıp ROM'u sonra mı ayarlamalıyım?

Her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisidir ama sizin attığınız bağlantıya ve XDA ya da bakacağım. Ama şu anda bunun için uygun değil telefon. Çünkü verirler bilgisayarda ama Google One duruyor. Onuda boşalttıktan sonra muhtemelen 1-2 gün sonra ayarlarım. Sizi çok tuttum biliyorum ama bu günlük son soru olarak ilk ROM mu yüklemeli yoksa root atıp ROM'u sonra mı ayarlamalıyım?
Root atın

Benim attığım link teki rom YouTube da oyun testi var

İşlemden sonra deneyimlerimi ve olası hataları benim gibi ilk defa kişisel cihazına root ve ROM atacak arkadaşlar için not olarak geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı