Custom ROM Note 10s için Custom ROM önerisi

Zaten o yüzden LineageOS düşünüyorum.

10s kullanıyorum crDroid geçme unofficial çünkü YouTube dönüyor MIUI öyle değil.
Lineage ise yeni yükleme yöntemi çıkartmış o yüzden endişelendim ben yüklemeye. Endo 14 ve root ile devam.

Hayır crDroid yavaş değil.

Maalesef 10s için unofficial o yüzden ben yükledim ve pişman oldum.

10s kullanıyorum crDroid geçme unofficial çünkü YouTube dönüyor MIUI öyle değil.
Lineage ise yeni yükleme yöntemi çıkartmış o yüzden endişelendim ben yüklemeye. Endo 14 ve root ile devam.

Maalesef 10s için unofficial o yüzden ben yükledim ve pişman oldum.
Önerin nedir?

Endonezya 14
Ama sanki bende LineageOS'a geçeceğim.

HM. Ben 13 de de 14 de de sorunsuz devam etmiştim. Başka bir sorun var zannettim. Herhalde cihazdan cihaza değişiyor. Neyse teşekkürler. Büyük ihtimalle telefona da tabletlere de LineageOS atacağım belki telefona e. X atarım orayı bir düşünmem lazım.

Bilmen gereken şey MIUI 12.5 versiyonunda olmalısın evox ve lineage için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim cihazım bu şekilde. Şu anda son sürüm MIUI 14 ve Android 13 bulunuyor.

İlkinci aydınlık ikinci yazıların olduğu karanlık mod.

Arrow Ve Cr farkı nedir?

Burada fark etmeden saçma sapan bir soru sorduysam kusura bakmayın. Bir programla uğraşıyorum aynı zamanda delirtti beni. Şimdi denk geldim eski mesajalra. Sabki aynı şeyi tekrsr etmişim. Neyse şu arrow ve cr ye bakayım. Farkları neler.
hocam temanın ismi nedir :)

Hocam temanın ismi nedir :)

Onu söylüyoruz maalesef demek istedim ama alıp özelleştirdiğim bir tema. Birçok şeyi kendim ayarladım. Zaten sırf o yüzden dosyalar bozulmasın diye. Bu işlemden önce bilgisayara 60 GB veri kaydettim. Telefondan. Ama vakit hala olmadığı için telefon öyle duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı