Gerek yok. Bu dediklerimi modern arayüzde veren herhangi bir güvenilir ROM kafi.
Son dağıtımın arayüzüne bakıp karar vereceğim.
Sanki e. X daha iyi veya şey mi yapsam. LineageOS yükleyip fotoğraf vb. uygulamaları da mı kendim ayarlasam. Android kaça kadar destekliyordu LineageOS? Sizce hangi seçenek daha sağlıklı olur?
Burada fark etmeden saçma sapan bir soru sorduysam kusura bakmayın. Bir programla uğraşıyorum aynı zamanda delirtti beni. Şimdi denk geldim eski mesajalra. Sabki aynı şeyi tekrsr etmişim. Neyse şu arrow ve cr ye bakayım. Farkları neler.
Benim cihazım bu şekilde. Şu anda son sürüm MIUI 14 ve Android 13 bulunuyor.
İlkinci aydınlık ikinci yazıların olduğu karanlık mod.
Arrow Ve Cr farkı nedir?
Burada fark etmeden saçma sapan bir soru sorduysam kusura bakmayın. Bir programla uğraşıyorum aynı zamanda delirtti beni. Şimdi denk geldim eski mesajalra. Sabki aynı şeyi tekrsr etmişim. Neyse şu arrow ve cr ye bakayım. Farkları neler.
Anladığım kadarıyla.
E. X - hafif ama bir hayli yavaş.
Project 404 - çok yavaş.
crDroid - arrow kadar hızlı değil ama odnan daha modern bir tasarım harikası arayüze sahip.
ArrowOS - eski görünüme sahip ama çok hızlı bir dağıtım.
LineageOS - saf Android.
Anladığım kadarıyla.
E. X - hafif ama bir hayli yavaş.
Project 404 - çok yavaş.
crDroid - yavaş olmasına nazaran modern.
ArrowOS - eski görünüme sahip ama çok hızlı bir dağıtım.
LineageOS - saf Android.
Hm..Kanaatim. Aktif kullandığım telefona crDroid eski tablet ve telefonlara da LineageOS kurmak yönünde. Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkürler.
Hm..Kanaatim. Aktif kullandığım telefona crDroid eski tablet ve telefonlara da LineageOS kurmak yönünde. Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkürler.
Her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisidir ama sizin attığınız bağlantıya ve XDA ya da bakacağım. Ama şu anda bunun için uygun değil telefon. Çünkü verirler bilgisayarda ama Google One duruyor. Onuda boşalttıktan sonra muhtemelen 1-2 gün sonra ayarlarım. Sizi çok tuttum biliyorum ama bu günlük son soru olarak ilk ROM mu yüklemeli yoksa root atıp ROM'u sonra mı ayarlamalıyım?
Her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisidir ama sizin attığınız bağlantıya ve XDA ya da bakacağım. Ama şu anda bunun için uygun değil telefon. Çünkü verirler bilgisayarda ama Google One duruyor. Onuda boşalttıktan sonra muhtemelen 1-2 gün sonra ayarlarım. Sizi çok tuttum biliyorum ama bu günlük son soru olarak ilk ROM mu yüklemeli yoksa root atıp ROM'u sonra mı ayarlamalıyım?