Kaç Mah telefon ve bataryada sorun olabilir.6 saate Full'den %49 şarja düştü neden bu kadar hızlı bitiyor yeni alındı 3 ay oldu.
Full açık değil6 saat ekran açık mı?
Kaç mAh telefon ve bataryada sorun olabilir.
Bataryada bir sorun olabilir belki.Full açık değil
5000 mAh.
0 telefonda çok saçma ya garantiye göndersem bana kaça patlar?Bataryada bir sorun olabilir belki.
Azıcık tiktok baktım şarkı dinledim ve biraz clash of clans oynadım ekran ve android sistemi çok fazla pil yemişlerO sırada ne yaptınız? Boş durdu mu? Film mi izlediniz? Oyun mu oynadınız? Parlaklık nasıldı? Arka planda çalışan uygulamalar nelerdi? Bir çok etmen var.
Ayarlardan pil kısmına girip ekran görüntüsü atın. Bi' bakalım.
O sırada ne yaptınız? Boş durdu mu? Film mi izlediniz? Oyun mu oynadınız? Parlaklık nasıldı? Arka planda çalışan uygulamalar nelerdi? Bir çok etmen var.
Ayarlardan pil kısmına girip ekran görüntüsü atın. Bi' bakalım.
Son gelen MIUI güncellemesi batarya sürelerinin içinden geçti. MIUI 13'te düzelir diyorlar.Azıcık tiktok baktım şarkı dinledim ve biraz clash of clans oynadım ekran ve android sistemi çok fazla pil yemişler
Bu telefona hala MIUI 13 gelmediSon gelen MIUI güncellemesi batarya sürelerinin içinden geçti. MIUI 13'te düzelir diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.