Note 10S'de galeri çok şarj yiyor

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Son birkaç gündür telefonumun yavaş şarj olması ve şarjının kendi kendine bitmesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Buraya daha önce birkaç konu açmama rağmen yardım eden olmadı ama ben şansımı tekrar denemek istiyorum. Galeri uygulaması inanılmaz derecede şarj yiyor. Gece %50 de bıraktığımda sabah %20'ye falan düşüyor. Hatta ekrandan daha çok şarj yiyor. İnternette bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ama sanırım onlar da çözümü bulamamışlar. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar sorunum güncel ve hala devam ediyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 🙂🙂

Hocam MIUI sürümünüz kaç? Bende de Note 10s var bu sorunları yaşamıyorum.

13.0.10 kullanıyorum. Bu sorunu yaşadığım zaman ayarlardan Galeri'yi devre dışı bırakıp durduruyorum. Bir süreliğine geçiyor ama daha sonra tekrar şarj yemeye başlıyor ve telefonumu inanılmaz derecede ısındırıyor.

Format atmayı denediniz mi?

Evet.

Tüm güncellemeleri bile silecek şekilde bir telefon sıfırlama yöntemi var, onu araştırıp yapın bence.

Daha önce bir kere sıfırladım. 4 yıllık eski telefonumu bile 2 kere sıfırladım. 2 yıllık PC mi hiç sıfırlamadım. Öyle habire habire sıfırlamayı seven biri değilim. Zaten daha önce denedim, bir daha denemek istemiyorum. Ki internette bu sorunu yaşayan birini sıfırlamasıma rağmen sorununun devam ettiğini belirtmişti. Sanırsam şikayet Var'da görmüştüm o yorumu.

13.0.10 kullanıyorum. Bu sorunu yaşadığım zaman ayarlardan Galeri'yi devre dışı bırakıp durduruyorum. Bir süreliğine geçiyor ama daha sonra tekrar şarj yemeye başlıyor ve telefonumu inanılmaz derecede ısındırıyor.

Evet.

Daha önce bir kere sıfırladım. 4 yıllık eski telefonumu bile 2 kere sıfırladım. 2 yıllık PC mi hiç sıfırlamadım. Öyle habire habire sıfırlamayı seven biri değilim. Zaten daha önce denedim, bir daha denemek istemiyorum. Ki internette bu sorunu yaşayan birini sıfırlamasıma rağmen sorununun devam ettiğini belirtmişti. Sanırsam şikayet Var'da görmüştüm o yorumu.
Garantisi var mı cihazın

Evet.

Benim telefonda da bir uygulama çok şarj yiyordu o şekilde sıfırlayınca düzelmişti, sorununuz bir şekilde hallolur umarım.😕

Alalı 1 ay falan oldu. Garantiye yollamakla uğraşmak falan da istemiyorum. Yedekte bir telefonum yok. Elim boş kalmasın. Mümkünse en çok çare olsun garanti.
Direk garantiye gönderin harici işlem yapmayın garanti dışı kalabilir idare edin yazık günah paraya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı