Note 2 telefon bilgisayarda gözükmüyor

Makaleler
11
Arkadaşlar, Samsung Galaxy Note 2 telefon var şarj alıyor her şeyi çalışıyor driver her şey kurulu. USB hata ayıklama açık ama hiçbir bilgisayarda gözükmüyor. Birkaç tane bilgisayar denedim. Şarj bordunu değiştirdim tamiriciye gösterdim tamir edemedik dediler ne yapmalıyım? @Umut Nas bu işlerden anlarsın reis sence ne yapmalıyım? Rootlu cihaz.

@Heribert Yavuz Hocam mobil aygıtlar ile çözümlerinizi okudum belki anlarsınız diye etiketledim güncelleme olarak paylaşım gittim lisanslı orijinal şarj boardı alıp taktım ama yok yine bilgisayar da hiç bir şekilde görünmüyor bir çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinde hata veriyor mu?
Yok hocam yani şöyle anlatayım aygıt yöneticisinde görünüp hata verse şükür diyeceğim ama taktığım zaman ne aygıt yöneticisinde ne de bilgisayarın kendisin de de görünmüyor. Ayrıca USB bağlantı sesi bile gelmiyor. Ama cihaz şarj oluyor gösteriyor kendisini.

Yok hocam yani şöyle anlatayım aygıt yöneticisinde görünüp hata verse şükür diyeceğim ama taktığım zaman ne aygıt yöneticisinde ne de bilgisayarın kendisin de de görünmüyor. Ayrıca USB bağlantı sesi bile gelmiyor. Ama cihaz şarj oluyor gösteriyor kendisini.

Onu anakarttan da yapabilme durumu var.

Tamirciye vererek asıl hatayı yapmışsınız, tamir esnasında yetkili servis dışındaki çoğu tamircinin taktığı şarj soketi genelde OTG veya veri aktarımını desteklemeyip yalnızca şarj alırlar.

Onu anakarttan da yapabilme durumu var.
Anladım hocam peki anakartın neresinde sorun olabilir? Anakartı değiştirmek istemiyorum çünkü bilirmisiniz note 2 de kronik emmc sorunu var zamanında yanlış hatırlamıyorsam 250-350TL arası bir tamir parası ödemiştim emmc için yeni anakart alırsam büyük ihtimalle yine emmc sorunu yaşayacağım ve anakarta ödediğim para çöp olacak.

Tamirciye vererek asıl hatayı yapmışsınız, tamir esnasında yetkili servis dışındaki çoğu tamircinin taktığı şarj soketi genelde OTG veya veri aktarımını desteklemeyip yalnızca şarj alırlar.
Note 2 cihazın şarj soketi board olarak satılıyor hocam 2 ay önce orijinal board aldım ama durum aynı.

@Heribert Yavuz Yani anakarttan anlar mısınız bilmiyorum ama tahmini neresinde sorun olabilir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı