Note 3 alınır mı ?

Ben htc one max almadan önce biraz korkuyordum note 3 ten daha düşük işlemcisi falan var diye. Ancak aldıktan sonra zerre pişman olmadım. Arayüzü harika ötesi zaten. Adamlar arayüzün kıralını yapmış. Ayrıca hiçbir oyun için sıkıntı yaşamadım. Isınmıyor kesinlikle. Bence en iyisi htc one max al eminim seveceksin. Ama dokunmatik kalemi yok yanında onu da sen alman gerekiyor. Ben Rotring800+ alacağım. Birde unutmadan htc one max te öyle bir ses var ki akıllara zarar. Oyun oynarken mest ediyor adamı.

Ben htc one max almadan önce biraz korkuyordum note 3 ten daha düşük işlemcisi falan var diye. Ancak aldıktan sonra zerre pişman olmadım. Arayüzü harika ötesi zaten. Adamlar arayüzün kıralını yapmış. Ayrıca hiçbir oyun için sıkıntı yaşamadım. Isınmıyor kesinlikle. Bence en iyisi htc one max al eminim seveceksin. Ama dokunmatik kalemi yok yanında onu da sen alman gerekiyor. Ben Rotring800+ alacağım. Birde unutmadan htc one max te öyle bir ses var ki akıllara zarar. Oyun oynarken mest ediyor adamı.
Htc candir. Gerisi heyecandir [emoji1]

Bir S4 kullanıcısı olarak yorum yapıyorum,
Bence alınır ve parasını hak eden bir telefondur S4 te bile nadiren kasma oluyor note 3'ü düşünemem ama alırsanda 32 GB'dan şaşma.
Şuanda S4 16Gb kullanan bir çok kişi perişan haldeler ben 32GB kullanıyorum ve sistem 8 Gb hükmediyor :)

Tam olarak bütçen nedir? Eğer 2000 tl gibi bir bütçen varsa ben Z3 Compact'a bakmanı öneririm.
bütçe 1600 kardeşim z3 compact düşünmüyorum

Bir S4 kullanıcısı olarak yorum yapıyorum,
Bence alınır ve parasını hak eden bir telefondur S4 te bile nadiren kasma oluyor note 3'ü düşünemem ama alırsanda 32 GB'dan şaşma.
Şuanda S4 16Gb kullanan bir çok kişi perişan haldeler ben 32GB kullanıyorum ve sistem 8 Gb hükmediyor :)
teşekkürler

Note 3 Neo al. Aralarında pek bir fark yok. Ekran 720 p olduğundan batarya daha uzun gider.
Saol kardeşim ama almışken adam gibi almak istiyorum note3 iyidir 32

Not serisinde kasma olmaz samsung un telefon serisi kasma ve takılmalar yapar, senin paran z3 e yetmez lg g3 al rahat rahat kullan yeni nesil işlemci, ayrıca not serisi harika bir telefon tablettir asla pişman olmazssın. Not serisini telefonlarla bir tutamazssın her zaman üstündür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı