Note 3 mü Zenfone 6 mı ?

lMetatronl

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2015
Mesajlar
94
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Note 3 telefonum suya düştü ve ekranın komple değişmesi gerekiyor bunun ücreti ise 55oTL.
Sizce ürüne yeni ekran mı taktırmalıyım yoksa birazdaha ekliyip Zenfone 6 mı almalıyım ?
Sebepleri ile söylerseniz sevinirim.

Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Note 3 çok daha iyi bir cihaz ama bence yaptırmayın. Çünkü ilerde şebeke sorunu vs. yaşayabilirsin. Benim de telefonum kırıldı iç ekranı değişecekti. 500TL istediler. Ben de çözümü Zenfone 5'te buldum. Kırılan telefonum Samsung Galaxy S3 Neo idi. Benim bir tanıdığım telefoncu, çok yakınım, ileri zamanlarda şebekesi çekmezse garanti dışı olduğundan yapmazlar dedi. Ayrıca bir sorun biter diğeri başlar. Karar senin ama biraz kafanda birşeyler şekillenmiştir umarım.
 
Sadece ekranın mı değişmesi gerekiyor?
@Yuksel Gedik' in dediği gibi yaptırdıktan sonra başka sorunlar çıkabiliyor.
Note 3 mü, Zenfone 6 mı dersen Note 3.
İlla Zenfone diyorsan da yeni Zenfone 2'yi bekle o daha iyi.
 
Ana mesela 550 tl yi hangisine vereceğin ise elbette ki zenfone 6 derim. Kırılan telefondan bir daha hayır alamazsın ... Al zenfone 6 yı bak keyfine , zenfone 2 yi bekleme temmuzu bulacak onun gelmesi =)
 
Telefonunuz yeni olsaydı camı değiştirin derdim fakat cihaz yeni değil. Bu aralar 1000 tl civarına G2 bulmak mümkün, G2 almanızı öneririm.
 
Sadece ekranın mı değişmesi gerekiyor?
@Yuksel Gedik' in dediği gibi yaptırdıktan sonra başka sorunlar çıkabiliyor.
Note 3 mü, Zenfone 6 mı dersen Note 3.
İlla Zenfone diyorsan da yeni Zenfone 2'yi bekle o daha iyi.
Evet sadece ekran,ekran komple gitmiş su çürütmüş başka bir ekrana taktı telefoncu hiçbir sıkıntı yoktu çalışıyordu fakat değişim 550tl olunca bende geri alıp biraz düşünmeye karar verdim.
 
@lMetatronl o sorun anakarta kadar gidebilir. Benim LG L9'a da çay döküldü sim kart/hafıza kartı görmüyordu. Sorun oldu ekran. En son LG serviste anakart değişti. Düzeldi derken dokunmatik gitti. O da değişti. Şimdilik birşeyi yok çalışıyor çok şükür. :)
Onunla uğraşma sen yeni telefon bak. Acelen yoksa şimdilik idare et yeni modelleri bekle ya da tavsiye edilen ve beğendiğin telefonlardan birini alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı