Note 3 nasıldır, alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisi
Note 3 almayı düşünüyorum alırsam neler yapamam daha çok oyun yükleyip video yükleyip oynamak/izlemek amacım kalemi falan hoşuma gidiyor. Telefona da çok ihtiyacım var elimdeki telefon HTC Desire 2.2.2 Android'i var ve Note 3'ü önerir misiniz?

Bir ara Z2 düşündüm sonra S5 düşündüm Note 3 te bana yatkın geldi hemen S5 alırsam çok abartmış olurum diye düşünüyorum NOTE 3 tekno mağazalarda 1799 TL ortama fiyatta Bimeks te outlet mallar falan var outlet düşünmüyorum ama nereden almalıyım 1650-1700 TL ye bulsam fena olmaz.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an note 2 kullanıyorum ve süper bir telefon diyebilirim android 4.4.2 desteği var ve google play deki tüm uygulamaları açarsın kalemi desen note3 ün kaleminin ucu erime gibi özelliği yok kırana kadar kullanırsınız note2 nin kalemi dediğim gibi sonuna kadar kullanıldığı icin uzun uzun kullanırsınız benim gibi sık sık not alanlara Süper bir telefon sorun olursa daha yaz cevaplarim

Şu an note 2 kullaniyorum ve süper bir telefon diyebilirim android 4.4.2 desteği var ve google play deki tüm uygulamaları açarsın kalemi desen note3 ün kaleminin ucu erime gibi özelliği yok kırana kadar kullanırsınız note2 nin kalemi dediğim gibi sonuna kadar kullanıldığı icin uzun uzun kullanırsınız benim gibi sık sık not alanlar Süper bir telefon sorun olursa daha yaz cevaplarim
Note 2 olan arkadaşlarım var pek memnun değiller ama ben biraz daha güncel telefonlar istiyorum özellikleri hoşuma gidiyor ayrıca :) İlgilendiğin için teşekkürler :)

Z2, Lumia 1520 gibi telefonlara da bakmanı tavsiye ederim. Note 3 incelemesine de bakabilirsin yeri gelmişken :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrardan merhaba eğer telefonda performansa önem veren biri isen buyur antutu nun performans değerleri kararında yardımcı olmuşumdur inşallah.

Not:35-40 fps gördüm benim note 2 ile şarj konusunda da gün içinde 6 saat aktif kullanırım 2 günde şarj ım gider

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-08-11-02-13-56.png
    Screenshot_2014-08-11-02-13-56.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 508
Note 3 almayı düşünüyorum alırsam neler yapamam daha çok oyun yükleyip video yükleyip oynamak/izlemek amacım kalemi falan hoşuma gidiyor telefona da çok ihtiyacım var elimdeki telefon HTC Desire 2.2.2 Androidi var ve Note 3 ü önerirmisiniz ?

Bir ara Z2 düşündüm sonra S5 düşündüm Note 3 te bana yatkın geldi hemen S5 alırsam çok abartmış olurum diye düşünüyorum NOTE 3 tekno mağazalarda 1799 TL ortama fiyatta Bimeks te outlet mallar falan var outlet düşünmüyorum ama nereden almalıyım 1650-1700 TL ye bulsam fena olmaz.

İyi forumlar.

Galaxy Note 3 telefona sahibim istediğin soruları sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.

Baştan kendi düşüncelerimi aktarayım size,
Öncelikle oyun oynarken (Asphalt , NFS Mostwanted) yaklaşık 20-25 dk sonra ısınmaya başlıyor telefon ve aktif oyun oynayacağını söylüyorsun şarjı çabuk bitebilir ben sosyal medya ve oyun da sabah 7 de şarjdan alıyorum öğleyi biraz geçiyor maksimum 45 dk oyun oynadığım halde oda ara ara 45 dk sürekli oynamam yani sen benden daha aktif olacağını düşünerek öğleye kadar anca gider.

Eğer soru sormak istersen elimden geldiğince cevaplarım.

Özellikle tasarımı benim çok hoşuma gidiyor. Deri kaplama olduğunu söylesen inanmıyacak adam yoktur. Note 3'ün alınmaması için sebep bence yok.

Z2, Lumia 1520 gibi telefonlara da bakmanı tavsiye ederim. Note 3 incelemesine de bakabilirsin yeri gelmişken :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten tamamen bu video üzerine fikrimi geliştirdim Lumia serisini hiç sevmiyorum parasız verseler sıkıla sıkıla kullanılırım ( kullanmam demiyorum :) ) ve ayriyetten Z2 düşünüyordum ilkten ama vazgeçtim

Ben sana Lg G2 almanı tavsiye ediyorum kendimde bir hafta içinde lg G2 alacağım :like:
LG G serisini sevmiyorum bir yorumumda belirtmiştim tasarımı ve yazılımı hoşuma gitmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı