Note 3 nasıldır, alınır mı?

@Mithril_Ithilien LG G2 vardı bende. İlk aldığım zaman Jellybean sürümündeydi. Aldığı puan tam olarak 38327. Kitkat geldi telefon hızlandı; ama ne hikmetse o çok güvendiğin Antutu skoru maksimum 32000 çıktı. Şuan Nexus 5 kullanıyorum antutu skoru 27000 çıkıyor. Nexus 5 şuan piyasadaki belki en hızlı telefon. İnsanlarda kendi kullandığı telefona laf söyletmemek moda olmuş. Demek istediğimiz o Antutu testleri saçma ve gereksiz. Sen hemen saldırıya geçmişsin...

Bende 1 aydır araştırma yapıyorum z2 s5 note3 g3 ve bu hafta sonu alıyorum 1 aylık araştırmam sonucu z2 diyorum note 3 kamera büyüklük dayanıklılık su geçirmeme özelliği işlemcisi nedeniyle geride akrabam aldı hiç beğenmedim al z2 5 yıl gidersin ha bu arada z22 de şuan piyasadaki en büyük bataryaya sahip

Bende 1 aydır araştırma yapıyorum z2 s5 note3 g3 ve bu hafta sonu alıyorum 1 aylık araştırmam sonucu z2 diyorum note 3 kamera büyüklük dayanıklılık su geçirmeme özelliği işlemcisi nedeniyle geride akrabam aldı hiç beğenmedim al z2 5 yıl gidersin ha bu arada z22 de şuan piyasadaki en büyük bataryaya sahip
Ayrıca SONY kalitesi :kalp:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı