Denedim. Şimdi TWRP'nin kendi sitesinden TWRP indirdip attım cihaza HL3g için. Açılıyor normal şekilde şu an sideload üzerinden tekrar kuruyorum ROM'u.
TWRP'den tüm bölümleri temizlememe rağmen, cihaz özel ROM ile açılırken "encryption unsuccessful" hatası veriyor. Bir türlü düzeltemedim.
TWRP'den tüm bölümleri temizlememe rağmen, cihaz özel ROM ile açılırken "encryption unsuccessful" hatası veriyor. Bir türlü düzeltemedim.
TWRP'den format data yap, sadece wipe değil, Data'yı tamamen formatla (bu tüm verileri siler)
Sonra cache ve dalvik/art wipe yap.
ROM'u tekrar yükle, mümkünse ROM'un uyumlu sürümü ve bootloader uyumlu olmalı.
Bazı cihazlarda ROM yüklemeden önce fabrika şifrelemesini kaldırmak gerekebilir, TWRP'den format data bunu yapar.
Sorun yaşanmazsa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz hocamDenedim. Şimdi TWRP'nin kendi sitesinden TWRP indirdip attım cihaza HL3g için. Açılıyor normal şekilde şu an sideload üzerinden tekrar kuruyorum ROM'u.
Denedim. Şimdi TWRP'nin kendi sitesinden TWRP indirdip attım cihaza HL3g için. Açılıyor normal şekilde şu an sideload üzerinden tekrar kuruyorum ROM'u.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.