Note 3'ten iPhone 5S'e geçiş

• Konuyu başlatan Nebraska
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 5.980
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle mesaj için çok teşekkürler. Tim Cook İstanbul buluşmasına gideceğim kesinleştiği için sanırsam da iPhone 5S de kesinleşti... Zaten ben 2013'te önce iPhone 4, sonra Xperia Z, sonra da Note 3 değişimi yapmıştım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tim Cook'a mı imzalattıracaksın telefonu ne bu sevda :D

Tim Cook'a mı imzalattıracaksın telefonu ne bu sevda :D

Apple hastalığım iyicene ilerledi... PowerBook'lardan, iMac G3'lerden geçilmiyor evim. PowerBook'un kapağını söktüm, Retina 15" imi hazırladım, İstanbul biletimi de aldım... iPhone da alındı mı gelsin imzalar! Şaka bir yana açılışta herhangi bir görevlinib yanına Note3 ile yaklaşırsam dalga geçtiğimi düşünürler...

Bence elinde Note3 olan birini Apple etkinliğinde görünce sevinir Apple çalışanları.
5.7" iPhone çıkınca bunların hepsi satın alacak diye düşünürler :D

Bu arada Note3'ten hantal bir cihaz görmedim açıkçası... Hem menü geçişlerinde aşırı bir yavaşlama mevcut, hem de açıklar çok fazla... Widget'lar telefon açılıp kapandığında sıfırlanıyor, yerleştirmeyi yeniden yapmak zorunda kalıyor. Üstüne ne kadar fabtika sıfırlaması atsam da aynı. Senkronizesi iğrenç ötesi, Apple Loseless'ları Flac'r çevire çevire canım çıkıyor. Google tam senkronize değil bile... Samsung ise Tüekiye modeline güncellene vermiyor. Sürüm güncellemesi değil üstelik. Samsung Hub gibi hazır uygulamalar cihazda güncellenemiyor. Cihaz uyumsuz diyor nedense. Üstüne üstlük S Finder da şarkıyı seçince aynı isimde farklı albümlerden şarkı açıyor... Kamerası da ayrı bir dert. Gürültü dolu her fotoğraf...

andLess, Rocket Music Player, poweramp gibi app'lar ile ALAC oynatabiliyorsun sanırım.

andLess, Rocket Music Player, poweramp gibi app'lar ile ALAC oynatabiliyorsun sanırım.

Sorun da benim takıntılarım... Stock uygulamalarda yer alıyorsa bir tür, üstüne üçüncü parti bir uygulama yükleyemiyorum. Yani yükleyince bir, en fazla iki dakikada siliyorum dayanamayıp... Türkiye'ye de Samsung Sinema isminde bir uygulamayla geldi zaten. Telefonum İngilizce (çünkü Google Play Store'daki neredeyse tüm uygulamalar İngilizce), bir Türkçe uygulama o kalıyor. Tek bir dil olmazsa da rahat edemiyorum... Aslında bu takıntılarım olmasa hala Xperia Z'de kalıyor olacaktım...

Bende ingilizce kullanırım telefonu.
Bende 4s var. 5 veya 5s e geçmeyi düşünmüyorum.
Ekran genişliği hiç artmadı çünkü sadece boyu uzadı.
Dik tutarken iki elle yazı yazmak cok zor böyle.
Ekran biraz genişlese süper olacak 4.7 çıksa direk alırım bende.

Bende ingilizce kullanırım telefonu.
Bende 4s var. 5 veya 5s e geçmeyi düşünmüyorum.
Ekran genişliği hiç artmadı çünkü sadece boyu uzadı.
Dik tutarken iki elle yazı yazmak cok zor böyle.
Ekran biraz genişlese süper olacak 4.7 çıksa direk alırım bende.

Hala nasıl alışırım 5.7"den 4"e geçişte diye düşünüyorum. Aslında hemen alışırım belki, Apple ne çıkarırsa alışırım ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı