Note 4 hard reset ve ROM yükleme

207061

Megapat
Makaleler
1
Son güvenlik güncellemesinden sonra Note 4 telefonum sıklıkla mobil ağ hatası veriyor. Garantisi bittiği için servise vermek istemiyorum lakin her probleme anakart değişimi öneriyorlar ki telefonun anakartı çok pahalı. Ben de öncelikle temiz kurulum Andriod yüklemesi denemek istiyorum. Ancak daha önce hiç yapmadım. Bana bu konuda detaylarıyla yol gösterebilir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 sorunlu bir cihaz öncelikle bunu belirteyim. Şebeke ve bağlantı adına ben cihazımı son kullandığım zamanlarda çok sıkıntı çektim ve Note 7'ye geçtim. Resmen rahatladım.
Sana tavsiyem satıp Iphone 6 falan bakman. ROM atmak daha da beter edebilir. Zira fix dosyalarının çoğu Snapdragon işlemcili olan için. Türkiye'de Exynoss sadece vardı bildiğim kadarıyla.

@utkuversus Merhabalar,
Telefonu alalı 30 ay oldu hemen hemen. İnanın ki şu son Android güncellemesine kadar hiç dert çıkartmadı bana. Bir defa donanım arızası oldu, onda da garantiden yenilendi cihaz. iPhone şu anda bütçemi aşıyor. Yeni telefon almak istemiyorum çünkü biri anneme biri de eşime hediye aldığım telefonların taksitlerini ödüyorum halen. Ürünün Türkiye için geliştirilmiş son ROM dosyasını buldum. Ancak belirtmiş olduğum gibi daha önce Android tabanlı bir kurulum hiç yapmadım. İnternette de hep farklı kurulumlardan söz ediliyor. Zaten yine stock ROM kurulumu yapmak niyetindeyim.

TWRP ile Lineage OS veya başka bir ROM flashlayabilirsiniz. Bir arkadaş hatta videosunu çekmiş, bu işe yeni başlıyorsanız işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ufak bir araştırmayla twrp ile rahatça rom atabilirsin. Ben note 3 kullanıyorum linageous 14.1 var cihaz aşırı stabil sanada saf android öneririm port rom kullanma.

TWRP ile Lineage OS veya başka bir ROM flashlayabilirsiniz. Bir arkadaş hatta videosunu çekmiş, bu işe yeni başlıyorsanız işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesajınız için teşekkürler. Stock ROM kurmak istiyorum. Paylaştığınız videodan yola çıkarak yönlendirmelerle farklı bir videoya eriştim. Gizli bakım özellikleri ile alakalı. Kurulum yaptıktan sonra onları da performans artışı için kullanacağım. Tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı