Note 4 Kılıf tavsiyesi

BerkayKudal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Technopat'ta ilk konum olacak fazla uzatmadan konuya giriş yapmak istiyorum. Samsung Galaxy Note 4 cihazıma kılıf alıcam ancak orjinal düşünmüyorum eğer renkli alırsam boya bırakır mı ? Çünkü telefon beyaz o yüzden korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
istersen renkli istersen şeffaf silikon alabilirsin sert alırsan çatlar kırılır telefonda zarar görebilir ve sen diyosunki silikon alırsam ekran ne olucak cam ekran koruyucu alabilirsin.

Zore marka kılıflara bakabilirsin. Ben kullanıyorum ve orjinali kadar güzel duruyor. Çok çeşidi var üstelik.

Kılıfların boya vereceğini düşünmüyorum orjinal alırsan. Alacapın kılıfın kalınlığından zamanla rahatsız olabilirsin ama uyarmak isterim. Ben iki tane kılıf kullanıyorum Bazen Spigen Neo Hybrid Bazende aldığım ucuz silikon kılıfı . Eğer hala almayı düşünüyosan bikaç tane önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı