Note 4 & Lg G4 & Z5C

sertac.90

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirtiğim gibi,
- Note 4
- G4
- Z5 Compact
Bu 3 telefondan hangisi alınır?
Oyunlarda, sosyal uygulamalarda vb. şekillerde kasma donma yapmasın, güncelleme bakımından bana sıkıntı çıkarmasın, kameraları güzel çekim yapsın, şarj bakımından sıkıntı çıkarmasın yani kısacası beni 2-3 yıl götürecek bir telefon arıyorum.
Başla telefon önerileriniz varsa onları da öğrenmek isterim.

İlgilenip yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G4 - Sony Xperia Z5 Compact - Samsung Galaxy Note 4 (2.7 GHz / 4G) Karşılaştırması - Epey
Kağıt üzerinde özellik karşılaştırması buyrun. G4 kamera olarak kesinlikle Note 4'ten üstün fakat sarj konusunda sıkıntı çıkardığını söylüyor kullanıcılar. Note 4'ün de kamerası fena değil ve donanımı ve ekranı çok iyi.Bence harika donanımı ve çok iyi ekranı yüzünden Note 4 almalısınız. Güncelleme konusunda android 6.0 alacağını duymuştum başka bir şey bilmiyorum. @BERWAR arkadaş yardımcı olabilir.

Öncelikle güncelleme konusun da Sony ve LG, Samsung'a göre daha başarılı ama Samsung amiral gemisi telefonlarına güncellemeyi veriyor. Android tarafında 2 yıldan sonra güncelleme verilmiyor. Kamera konusunda ise G4 ve NOTE 4, Z5 Compact modeline göre daha başarılı. G4 ve NOTE 4 ekran olarakta Z5 Compact modelinden daha başarılı.
Pil konusunda ise G4 iyi değil. Z5 Compact ve NOTE 4'ün pil performansları gayet iyi. Performans konusunda ise aralarında en güçlü donanıma sahip telefon NOTE 4. Aralarındaki en performanslı telefon ise 720P ekrandan dolayı Z5 Compact.
Ben NOTE 4 öneriyorum, beklentilerinizi karşılar. G4'de düşünebilirsiniz, hem güncel hem de kamera olarak başarılı.
NOTE 4'ün kamerası da sizi fazlasıyla memnun edecektir.

bir g4 kullanıcısı olarak note4 diyorum bütün özellikleri sizi tatmin eder kamerası ve ekran kalitesi biraz olsada g4den düşük ama bunu pil konusunda kapatıyor dostum gerçekten tekrar düşünme hakkım olsa note4 alırdım

Öncelikle güncelleme konusun da Sony ve LG, Samsung'a göre daha başarılı ama Samsung amiral gemisi telefonlarına güncellemeyi veriyor. Android tarafında 2 yıldan sonra güncelleme verilmiyor. Kamera konusunda ise G4 ve NOTE 4, Z5 Compact modeline göre daha başarılı. G4 ve NOTE 4 ekran olarakta Z5 Compact modelinden daha başarılı.
Pil konusunda ise G4 iyi değil. Z5 Compact ve NOTE 4'ün pil performansları gayet iyi. Performans konusunda ise aralarında en güçlü donanıma sahip telefon NOTE 4. Aralarındaki en performanslı telefon ise 720P ekrandan dolayı Z5 Compact.
Ben NOTE 4 öneriyorum, beklentilerinizi karşılar. G4'de düşünebilirsiniz, hem güncel hem de kamera olarak başarılı.
NOTE 4'ün kamerası da sizi fazlasıyla memnun edecektir.
Yorumun için teşekkür ederim..
S6 ve note 4 arasında tercih yapmak gekirse hangisi daha cazip gelir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı