Varsayalım patlama sorunu yok veya çözdüler. Bu durumda yinede asus tercih edilebilir mi? Çünkü asusta fiyatı 1000-1200 Tl civarı daha ucuz olmasına rağmen sanırım daha performanslı bir cihaz. Ve evet kamerada note Sony IMX260 asus ie Sony IMX320 kullanıyorNote 7 gerçekten yeniliklerin telefonu. İris tarayıcısı,HDR destekli ekran vb... yenilikler... Fakat 1 haftada 2 kere patladığını okudum ve Samsung Note 7'lerin dağıtımını erteledi. Technopat haberi koydu mu bilmiyorum ama Webtekno'dan haberini okuyabilirsiniz. Note 7 derdim fakat bahsi geçen patlamalar bir haftada 2 kereyse sizde bile patlayabilir bile hocam. Zenfone 3 Deluxe'a gelince, SD 821 versiyonu gerçekten çok çok iyi olacaktır. 6 GB RAM multi-tasking'de sizi memnun edecektir. Kamerası Sony Exmor sensör bulunduruyor ki cihazın kullandığı sensör çok gelişmiş bir sensör. Bence Zenfone 3 Deluxe tercih edilebilir.
www.webtekno.com/samsung-yasanan-sikintilar-sebebiyle-note-7-nin-sevkiyatini-geciktirecek-h19930.html
Peki sizce gerçek kullanım senaryosuna göre ?Benchmark testlerine bakmayın artık, benchmark diye bir şey yok, gerçek kullanım senaryosu var.
bende samsungu çok sevmem x performans gelse onu alacaktım fakat gelmeyince çoğu telefonu eledikten sonra bu ikisi arasında kaldım samsungun zırt pırt gelefon çıkarma politikası yüzünden bu ikisi arasında kaldım. Mesela note 4 çıkmıştı herkez ov filan 5 çıkınca hemen unutuldu sonra 5 e aynısı oldu 7 çıkınca daha sonra ynısının 7'ye olacağını düşünüyorum. S seriside böyle 4 çkkınca o muhteşem aradan 1 yıl geçmeden 5 çkkınca 4 unutulur 5 muhteşem olur. En yakın akadaşımda asus zenfone 2 laser var gayet memnun ama biyandada o kadar yenilikli note varken işte seçim çok zorMalesef Zenfone 2 kullananlardan gördüğüm kadarıyla bazı kullanıcılarda çok ciddi yazılımsal problemler yaşadılar. Zenfone 3 iyi bir telefon ama Zenfone 2 gibi yazılımsal problemler yaşanırsa başınız çok ağrır. Ne kadarda beğenmesem de Samsung servisiyle, yazılımıyla Asus'a göre kat kat daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.