Note 7 vs iPhone 7

Sizce Hangisini almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    44
HTC 10 performans olarak bu telefonlarla yarışacak düzeyde. Kamera, batarya, ekran olarak NOTE 7 modelinin gerisinde olmasına rağmen İphone 7 modelinden daha başarılı bir telefon. İphone 7'nin avantajlı tek nokta daha performanslı olması bu modellerden.

S7 edge kullanıcısıyım öncelikle belirteyim 3 gün önce arkadaşıma iphone 7 aldılar. Yalvar yakar aldırdı ailesine ama o paraya değmez yani onu fark ettim. Öncelikle ekran kalitesi yok yani iphone da çözünürlüğü mü düşük bilmiyorum ama benim telefonun ekranıyla yan yana durunca çok sönük kalıyor bir diğer fark bence şıklık kesinlikle ekran-kasa oranı mükemmel samsungda yani telefon elinizdeyken sadece ust alt paneller ve ekranı görüyorsunuz yanların bu denli ince olması telefona güzel bir görünüm sağlıyor ayrıca edge ekranının telefona kattığı şıklığı emin ol o elma logosu katmiyor yani gece saati olsun masada ekran uzerine dururken gelen çağrılarda yan ekranlardaki dalgalanma efekti olsun kesinlikle çok göze batıyor ve kullanım açısından da birçok kolaylık getiriyor şahsi fikrim note 7 den yana sirf edge ekrani icin bile tercih edilir yani hatta s7 edge bile tercih edebilirsiniz donanımsal olarak ve performansta çok fark yok.

S7 edge kullanıcısıyım öncelikle belirteyim 3 gün önce arkadaşıma iphone 7 aldılar. Yalvar yakar aldırdı ailesine ama o paraya değmez yani onu fark ettim. Öncelikle ekran kalitesi yok yani iphone da çözünürlüğü mü düşük bilmiyorum ama benim telefonun ekranıyla yan yana durunca çok sönük kalıyor bir diğer fark bence şıklık kesinlikle ekran-kasa oranı mükemmel samsungda yani telefon elinizdeyken sadece ust alt paneller ve ekranı görüyorsunuz yanların bu denli ince olması telefona güzel bir görünüm sağlıyor ayrıca edge ekranının telefona kattığı şıklığı emin ol o elma logosu katmiyor yani gece saati olsun masada ekran uzerine dururken gelen çağrılarda yan ekranlardaki dalgalanma efekti olsun kesinlikle çok göze batıyor ve kullanım açısından da birçok kolaylık getiriyor şahsi fikrim note 7 den yana sirf edge ekrani icin bile tercih edilir yani hatta s7 edge bile tercih edebilirsiniz donanımsal olarak ve performansta çok fark yok.

@25628 İphone 7 ile S7 Edge modelinin ekranı arasında devasa fark var. S7 Edge 2K, İphone 7 750P ekran çözünürlüğü kullanıyor.

Aynen katılıyorum, iPhone 7 modelinde yeni bir görüntü teknolojisini getirdiler gerçi bu iPad Pro'da vardı ama iPhone serisinde yoktu. Göze daha hoş, gerçeğe yakın renkler var artık iPhone 7 modeliyle birlikte. Çözünürlük açısından karşılaştırmak pek doğru olmaz gibi geliyor. Bu arada HTC 10 çok güzel bir telefon ve kamerası gerçekten başarılı olmuş. Arayüzü beğenmeyenler olabilir alışılmışlığın dışında olduğu için ama zamanla ona da alışılıyor. Özellikleri bakımından Samsung'un çıkardığı son amiral gemileriyle neredeyse her şey aynı . Kamera da bir kaç oynama yaptığı için daha iyi gözükebilir Samsung'un telefonlarında ama HTC daha çok, fotoğraf ile oynamıyor neyse onu koyuyor.

Apple neye ne kadar izin verirse onu yaparım diyorsan iphone al. Neredeyse beş bin lira verip telefon alıyor insanlar Apple ne isterse onu yapıyorsun bana acayip saçma geliyor. JB gerçeği var ancak ios 10 JB çıkacakta kuracaksın ölme eşeğim ölme. Note 7 al kafan rahat olsun evet bir batarya sıkıntısı oldu ama çözüm bulunacaktır. Android candır hayattır özgürlüktür. O ruh hastası firma bir liramı alamaz benim.

Son düzenleme:
Apple neye ne kadar izin verirse onu yaparım diyorsan iphone al. Neredeyse beş bin lira verip telefon alıyor insanlar Apple ne isterse onu yapıyorsun bana acayip saçma geliyor. JB gerçeği var ancak ios 10 JB çıkacakta kuracaksın ölme eşeğim ölme. Note 7 al kafan rahat olsun evet bir batarya sıkıntısı oldu ama çözüm bulunacaktır. Android candır hayattır özgürlüktür. O ruh hastası firma bir liramı alamaz benim.
Siz biraz kendinize göre yorumda bulunmuşsunuz sanki. Örneğin ne gibi sıkıntılar yaşarım İOS da ? Android'de yapıp da İOS'da yapılmayan neler var örneğin ?

Çok basit bir örnek vereceğim kendime SanDisk'in 30 liralık flaş belleğini aldım bir ucu usb bir ucu Micro usb hem telefonda hem pc de rahat rahat takıp dosya transferi yapabiliyorum. Office belgelerinde kolayca düzenleme yapıyorum ordan çıkarıp yazıcıya takıyorum mis gibi kablosuz veri transferi yapıyorum Google hizmetleri kullanarak yapıyorum bunu bir İTunes diye bir gerçek var abi gerçekten bu programı kullanırken mutlumusunuz? İOS kullanmıyor değilim hediye gelen bir ipad mini 4 var elimde internette gezmekten başka bir işe yaramayan retina ekranı kamerası leş gibi JB yapınca bir şeye benzedi ama genede benim tercihim değil biraz taraflı yorum yaptığımın farkındayım apple dan nefret ediyorum görünce bütün sinirlerim ayağa kalkıyor bu kadar para leş gibi donanım şuan İphone 7 de kullanılan kameranın çok daha iyisini LG G4 kullandı 2 sene evvel şimdi ise insanlar çıkıp ne güzel kamerası var diyor. Ben anlamıyorum bu durumu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı