YaramazMorde
Hectopat
Note 8 Pro telefonuma TWRP yüklemeye çalışıyordum. Bir hata yaptım ve şu an sürekli restart atıyor açılmadan. Çözümü nedir?
Note 8 Pro telefonuma TWRP yüklemeye çalışıyordum. Bir hata yaptım ve şu an sürekli restart atıyor açılmadan. Çözümü nedir?
Telefon açılırken Power tuşu ile ses açma tuşuna basılı tutup açılan menüden telefona format atmayı deneyebilirsiniz.
Garanti dışı kalma olayı root edince olmuyor muydu?Bu işlem yeni nesil telefonlarda çalışmıyor. Ama çalışsa bile şunu unutmayın format atarsanız garanti dışı kalabilir. Her marka değil ama bazı markalarda öyle.
Denedim fakat yine aynı şekilde.Telefon açılırken Power tuşu ile ses açma tuşuna basılı tutup açılan menüden telefona format atmayı deneyebilirsiniz.
Telefona format atınca Garanti dışı kalması ne alaka?Bu işlem yeni nesil telefonlarda çalışmıyor. Ama çalışsa bile şunu unutmayın format atarsanız garanti dışı kalabilir. Her marka değil ama bazı markalarda öyle.
Telefona format atınca garanti dışı kalması ne alaka?![]()
Root bahsi geçen menüden atılmıyor zaten.Root ile karıştırdım pardon hocam.
Farklı senaryolara başvurmadan servise göndermenizi tavsiye ederim.Denedim fakat yine aynı şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.