Note 8 Pro telefon brick oldu

Cemsahinx

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese. Elimde Xiaomi Note 8 Pro telefon var. Bugün durduk yere telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor ve ben herhangi bir işlem yapamıyorum. Sürekli aynı döngüyü yaşıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

@CEKİK

Hocam telefon bir süre kendi kendine düzeldi. Şunu fark ettim ses açma tuşu ve telefonu açma kapama tuşu hassasiyeti artmış. Tuşa dokunmadan bile fonksiyonlar çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleme:
Sıvı ile teması olmadı hiç. Çalıştığım iş yerinde toz var elbette. Nasıl bir temizleme yapmalıyım ?
Tuşlar sizin ev ortamında temizleyebileceğiniz bir parça değil zaten arka kapağı dahi evde açmak sıkıntılı en iyisi güvendiğiniz bir teknik servise giderek iç temizlik yaptırmak.

Evet cihazın Bootloader'i kilitlenebiliyor bu doğru fakat. Önceden açılmış bir Bootloader'de süresiz tekrar açılabiliyor zaten mı hesabına tanımlı olmuş :)

Mi hesabına tanımlayıp bl açmaz isek yine garanti gidiyor hesabına girer o zaman. Mi hesabı siliniyor. Açıkçası bu unlock için kod bekleme olayını bilmiyorum cihazımda böyle bir şey gerçekleşmedi.

Mi hesabına tanımlayıp bl açmaz isek yine garanti gidiyor hesabına girer o zaman. Mi hesabı siliniyor. Açıkçası bu unlock için kod bekleme olayını bilmiyorum cihazımda böyle bir şey gerçekleşmedi.
Bootloader kilidi kaldırma Çin ve Avrupa'da şuan garantiden çıkarmıyor ancak bu durum Türkiye için geçerli değil.
Kod bekleme olayı ise cihazın Bootloader kilidini açarken 7 günlük bir bekleme süresi oluşturuyor 7 günün sonunda açabiliyosunuz.
Tabi ki belirli boxlar ile istisnai durumlar oluşabilir.

Bootloader kilidi kaldırma Çin ve Avrupa'da şu an garantiden çıkarmıyor ancak bu durum Türkiye için geçerli değil.
Kod bekleme olayı ise cihazın Bootloader kilidini açarken 7 günlük bir bekleme süresi oluşturuyor 7 günün sonunda açabiliyosunuz.
Tabi ki belirli boxlar ile istisnai durumlar oluşabilir.

Delta servis bl açık cihazları garanti kapsamında tamir edildiği haberi doğru mudur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı