Note 8 Pro'dan XS Max'e geçilir mi?

S10+'ın gece modu dışında XS'den daha iyi çektiği senaryo yok görünürde. Bende S10+ kullandim, telefon Android 13 bile almadi piyasada ölü şu an. Arkadaşıma 5,5K'ya aldık temiz S10+'ı... SoC olarak yine XS Max önde.

Pekala hocam, DxOMark ve Epey şirketine güven olmaz (!) diyelim o halde.
İyi forumlar.

@iMiralay

DXOMARK'a zaten güven olmaz. Bağımsız bir site, Daha önce Çinli firmaları şişirdiğine dair çok haber var. Ayrica odak problemli berbat zoomlu S20 Ultra'ya S21 Ultra'dan daha fazla puan vermişti şaka gibi.

Yani kamera olarak net bir sey söyleyemeyeceğim, bazi senaryolarda S10+ harbi ezici üstünlük sağlıyor bazi senaryolarda da XS daha iyi. Keşke Samsung'da Apple gibi yazılım desteği verseydi, S21 modellerinde aklını anca başına aldı.

Screenshot_20230211-115256.png

Screenshot_20230211-115743.png

S10+'ın gece modu dışında XS'den daha iyi çektiği senaryo yok görünürde. Bende S10+ kullandim, telefon Android 13 bile almadi piyasada ölü şu an. Arkadaşıma 5, 5K'ya aldık temiz S10+'ı... SoC olarak yine XS Max önde.

Hocam Android 13 almayınca neden ölü oluyor anlamadım. Güncelleme almayınca uyguluma destekleri bitmiyor. Android 7 telefona bile çoğu uygulamayı indirebilirsiniz.

Hocam Android 13 almayınca neden ölü oluyor anlamadım. Güncelleme almayınca uyguluma destekleri bitmiyor. Android 7 telefona bile çoğu uygulamayı indirebilirsiniz.
Piyasa degeri onemli olcude azaliyor ve yeni ozelliklere erisemiyorsun, gayet acik aslinda. XS ile 2 yil daha guncel kalmis oluyorsun, yeni ozelliklere erisiyorsun. S10'da ise anca resmi olmayan ROM'lar ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı