Note 8 SM-N9500 Oreo güncellemesi ne zaman gelir?

ErdemKoyuncu

Hectopat
Samsung Galaxy Note 8 SM-N9500 telefonuma Android Oreo güncellemesi çok uzun süredir gelmiyor Exynos'lu modellere geleli çok oldu. Telefonuma Oreo güncellemesi ne zaman gelir?

Herhalde benim telefonum. Yok başkasından çektim sırf senin için. Bu forumda ne zaman bir şeye cevap versem birisi çıkıyor yalan yanlış şeyler söylüyor, milletin kafasını karıştırıyor. Tamam arkadaşa ben yardımcı oluyorum madem aynı telefonu kullanmıyorsun. Cevaplama, bırak benzer problemi yaşayanlar cevaplasın.
emre senin build numarasi kac seninkide n9500zhs2brc2 miydi yoksa baska bir numaraya mi sahipti?

Kurdum sonunda cok iyi oldu.factory reset yapmadan yuklemeye calistigim icin olmuyormus sanirim daha once. Oreo yukleyince batarya daha uzun dayandi sanki, yada bana mi oyle geldi onumuzdeki gunlerde farki hissedersem yazarim

Oreo da bi problemim var, nougat da parmak izi okuyucuda asagi dogru parmagimi kaydirinca bildirim paneli aciliyordu oreo da acilmiyor. Bi ayar mi yapmamiz lazim bilen var mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı