Ne yapmam lazım?
USB kablosunu çıkarıp tekrar takmak nasıl sonuçlar doğurur onu düşünüyorum şu an.![]()
Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, zaten bir sonuç olmayacak çıkartmasanız bile.
Ne yapmam lazım?
USB kablosunu çıkarıp tekrar takmak nasıl sonuçlar doğurur onu düşünüyorum şu an.![]()
Bende o çılgın hareketi kuruyorum kafamdaUSB Kablosunu çıkarıp tekrar takmak nasıl sonuçlar doğurur onu düşünüyorum şu an.![]()
çıkardım ve reboot yaptımArkadaşın dediğini yapabilirsiniz, zaten bir sonuç olmayacak çıkartmasanız bile.
Sonuç nedir? Hala aynı ekranda mı?Bende o çılgın hareketi kuruyorum kafamda
çıkardım ve reboot yaptım
iphone un gözünü seveyim hocam yemin ederimSonuçta flash bitmeye yakın, ayrıca çoğu cihaz boot esnasında bilgisayarla iletişimi kesiyor. Kararsızım ama çıkarıp takmak belki denenebilir. (Emin değilim.)
Sonuç nedir? Hala aynı ekranda mı
tekrardan miuı ekranında beklemedeSonuç nedir? Hala aynı ekranda mı?
Cihaz yurt dışı. Herkesin bildiği yasa dışı şekille mi kayıt edildi cihaz (klavye bozuldu sanırım soru işareti koyamıyorumiphone un gözünü seveyim hocam yemin ederim
tekrardan miuı ekranında beklemede
aynen öyle hocamCihaz yurt dışı. Herkesin bildiği yasa dışı şekille mi kayıt edildi cihaz (klavye bozuldu sanırım soru işareti koyamıyorum)
Size bunu söylemeleri gerekirdi o yöntem uygulandıktan sonra stock recovery üzerinden herhangi bir işlem imei uçmasına sebebiyet veriyor genelde. O yüzden herkes twrp den yedek alıp öyle kullanıyor.aynen öyle hocamdaha dün aldım cihazı ve şaka gibi yani sıfırladım ve mıuıde kaldı yazılım attık boatloader de gitti ve yine açılmıyor
Bir daha başlattım :ISize bunu söylemeleri gerekirdi o yöntem uygulandıktan sonra stock recovery üzerinden herhangi bir işlem imei uçmasına sebebiyet veriyor genelde. O yüzden herkes twrp den yedek alıp öyle kullanıyor.Daha önce brick olan görmemiştim neden oldu bilmiyorum ama her şey olabilir. Size son tavsiyem mesajımda attığım linkten mi flash tool 64bit sürümünü kurmanız ve onu denemeniz. (Bootloader kilidi kapalıyken olmaz)
Bir daha başlattım: I
Telefoncu kaç para alır şimdi bunu eski haline getirmeden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.