Notebook için 15 TL Termal Macunu Önerisi

Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Bilgisayarımın 2 senesi doldu. Artık garantisi bittiğine göre termal macunu ile fan temizliği yapmayı düşünüyorum. Bu 2 sene içinde günde ortalama 5, 6 saat açık kaldı. Bazen bu tam 1 gün bile olabiliyor. Genellikle oyun oynadığım için termal macununun kuruyabildiğini düşünüyorum. Bu neden en fazla 15 liraya alınılabilecek güzel bir termal macunu önerinizi bekliyorum. Vatandan veya Teknosadan olarsa iyi olur.

COOLER MASTER IC ESSENTİAL E1 THERMAL MACUN
Bu ürünü almalısın 22 tl ama arada vereceğin 6-7 tl değilde kaliteli bir ürün almak en iyisi olacaktır senin için.
Ürün bulunduğum yerdeki mağazada yok. :(
XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN aldım, kullandım. Kesinlikle memnunum. 4-5 derece düşürdü sıcaklığı. Tavsiye ederim.
Bu olabilir. Teşekkür ederim. Cooler Master ile Xıgmatek arasında çok fark var mıdır?

Diğerini kullanmadım fakat ne kadar fark olabilir ki ? Belirli bir kalitede olması yeterli. Bu kalite de var Xigmatek'de.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı