Notebook soğutucu önerisi

Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Popüler bir internet sitesinden ₺500 bandında bir notebook soğutucusu aldım incelemelerde herkes ürünün işe yaradağını ve sıcaklık değerlerinde düşüş olduğunu söylemiş. Fakat benim dizüstü bilgisayarımda bir derece dahi oynama yok Valorant 80-90 seviyelerini görüyorum hatta yer yer 92'yi gördüm. Satıcı da ortalama 5-10 derece düşüş olacağını söylemiş.
Laptop: Acer Nitro 5 AN515-58
Donanım:
İşlemci Intel Core i5
RAM: 16 GB
Ekran kartı: RTX 3050

Bu soğutucu mevuzusu bana çok stres yaptı fanı fazla olursa yine soğutmaz diyorlar fanı az olana bakıyorsun onun da RPM'si düşük içime sinmiyor öbürüsü başka bir şey söylüyor bu başka bir şey söylüyor sonund aldım bir tane inşalah soğutur oyun oynamam zaten elimle dokununca soğuttuğunu hissedeyim yeter.

Bu soğutucu mevuzusu bana çok stres yaptı fanı fazla olursa yine soğutmaz diyorlar fanı az olana bakıyorsun onun da RPM'si düşük içime sinmiyor öbürüsü başka bir şey söylüyor bu başka bir şey söylüyor sonund aldım bir tane inşalah soğutur oyun oynamam zaten elimle dokununca soğuttuğunu hissedeyim yeter.
Aldığım fanın RPM değeri çok yüksek toplamda 5 tane fan var elimi dokunduğumda bile soğukluk hissi vermiyor aksine fan ısınıyor sıcaklık değerlerinde hiçbir fark yok dediğim gibi

Hocam evinizde klima açıksa veya serin bir eviniz var ise soğutucu almaya gerek yok onun yerine stant alabilirsiniz Fibaks Aliminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam malum havalar sıcak biraz da belki o yüzden olabilir diye düşünüyorum ama sonuçta soğutucu direk altına koyuyorum bir iki derece bile oynama olması gerekmez miydi teşekkürler

Aldığım fanın RPM değeri çok yüksek toplamda 5 tane fan var elimi dokunduğumda bile soğukluk hissi vermiyor aksine fan ısınıyor sıcaklık değerlerinde hiçbir fark yok dediğim gibi.

Hocam malum havalar sıcak biraz da belki o yüzden olabilir diye düşünüyorum ama sonuçta soğutucu direk altına koyuyorum bir iki derece bile oynama olması gerekmez miydi teşekkürler.

5 fanın hepsi aynı RPM olmuyor ki sadece ortadaki büyük olanı yüksek RPM oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı