Notebook'u Projeksiyona Bağlayıp Nasıl 3d Görüntü Alırım ?

Sonuçta VatanBilgisayar'dan alacağım sorun çıkarsa hem garantisi var hemde bilindik bir site olduğu için kendilerini riske atmazlar. Sonra mahkemeye verilirler falan.

Bu projeksiyona olan hayranlığınız nereden geliyor sorabilir miyim? 3D monitör görüntüsü kat kat daha iyidir. O projeksiyon taş çatlasa 1024x768 çözünürlükte görüntü verir. Ama o monitör 1920x1080 görüntü ve 3D veriyor. Biz okulda kullanıyoruz, neredeyse yazıları okuyamayacağız bulanıklıktan.

Edit: O projeksiyon 800x600 görüntü veriyormuş, rezalet.

Hayranlık değil sadece fiyatı diğerlerine göre uygun olduğu için.
Neyse artık vazgeçtim bundan. Onun yerine televizyon alırım yada monitör. Uygun fiyatlı olarak öneriniz varsa iyi olur. Pasif 3D olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette okudum o söylediğiniz televizyonda görüntü ve seste gecikmeler, senkron sorunları oluyormuş bu doğru mu? Büyük ihtimalle onu alacağım da.

Hayır, hiçte bile. Senkron sorunu olsaydı 3D filmlerden bir şey anlayamazdım değil mi? Büyük ihtimalle o senkron sorunlu dosyayı açmıştır. Daha sonra da çöpünü TV'ye atmıştır. Hem YouTube'dan hem tarayıcıdan hem de USB Disk ile 3D film açıp izledim. 3 yolda da sıfır sekronsuzluk vardı.

Sağ olun. Peki gözlükler aktif mi pasif mi? Ve USB'den izlenecek 3D filmler Half SBS olursa izleyebilir miyiz? Birde gönderdiğiniz linkte sipariş etmek için bir buton yok. Nasıl sipariş edeceğiz? Mağazaya gitme şansımda yok.

Sağ olun. Peki gözlükler aktif mi pasif mi? Ve USB'den izlenecek 3D filmler Half SBS olursa izleyebilir miyiz? Birde gönderdiğiniz linkte sipariş etmek için bir buton yok. Nasıl sipariş edeceğiz? Mağazaya gitme şansımda yok.
  • Gözlükler pasif. Böylece hafif ve gözü yormuyor.
  • Evet, izleniyor.
  • İnternet şubesindeki bitmiş. Mecbur mağazadan istetmelisiniz. Ayrıca Hendek ile Adapazarı arasındaki yol 45 dakika sürüyor maksimum. :)

Evet ama Adapazarı'ndaki mağazada yokmuş ki.
Sitede hangi mağazalarda olduğu yazıyor.

Sitede stoklarda olmadığı yazıyor.

Evet ama Adapazarı'ndaki mağazada yokmuş ki.
Sitede hangi mağazalarda olduğu yazıyor.

Sitede stoklarda olmadığı yazıyor.
Sen yanlış anlıyorsun olayı. Adapazarı şubesine gideceksin ve ben bu ürünü almak istiyorum diyorsun. Onlarda İstanbul şubesindeki stoklardan ürünü getirtiyorlar veya direk evine İstanbul'dan kargoluyorlar. Olay bundan ibaret.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı