Notebook dostum bu ekran kartı ana karta gömülü, rica ediyorum öylesine mesaj yazmayın.Ekran bağlantı kablosunu kontrol et birde ramler tam takılı mı oynama var mı diye kontrol et.
Biliyorum notebook olduğunu flex var ona bakacak.Notebook dostum bu ekran kartı ana karta gömülü, rica ediyorum öylesine mesaj yazmayın.
Notebook dostum bu ekran kartı ana karta gömülü, rica ediyorum öylesine mesaj yazmayın.
8 yıllık notebook, kısa devre olabilir mi? USB ses kartı kullanıyorum. Bilgisiyarı temizlediğimde Flex kablolarının eskidiğini gördüm zar zor takıp görüntüyü getirebilmiştim.
Ekran kartı'nın flex kablosu mu yoksa monitörün mü?O zaman Flex kabloda bir sıkıntı olabilir değiştirip tekrar deneyin.
Ekran kartı'nın Flex kablosu mu yoksa monitörün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.