Nothing Phone 1 alınır mı?

15.000₺ eder mi ?

• Evet

Oy: 14 25,0%
  • Hayır

Oy: 42 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    56

TT_Yavuz

Hectopat
Bu yaz veya gelecek yaz bir telefon almayı planlıyorum. Şu anki telefonum Galaxy m20. açıkçası telefondan pek bir beklentim olmayacak, başlıca kasmadan kullanabileyim, batarya iyi gitsin, ekran ve kasa sağlam olsa yeter.

Oyun vs. oynamıyorum sosyal medya için kullanacağım. En önemli kriter az da olsa kasarak bile 5 yıl boyunca götürür mu beni? Gerek uygulama desteği olsun gerek menüde kasma donma vs. açısından.

Bu arada neden Samsung, iPhone vs. degil de nothing diye sorarsanız. Biraz daha konsept bir şey almak istiyorum. Bu telefon da donanım acısından iyiyse gayet güzel görünüyor. :)

Bu yaz veya gelecek yaz bir telefon almayı planlıyorum. Şu anki telefonum Galaxy m20. açıkçası telefondan pek bir beklentim olmayacak, başlıca kasmadan kullanabileyim, batarya iyi gitsin, ekran ve kasa sağlam olsa yeter.

Oyun vs. oynamıyorum sosyal medya için kullanacağım. En önemli kriter az da olsa kasarak bile 5 yıl boyunca götürür mu beni? Gerek uygulama desteği olsun gerek menüde kasma donma vs. açısından.

Bu arada neden Samsung, iPhone vs. degil de nothing diye sorarsanız. Biraz daha konsept bir şey almak istiyorum. Bu telefon da donanım acısından iyiyse gayet güzel görünüyor. :)

Alınmaz. 0 S21 FE ya da ikinci el iPhone 11 almanı tavsiye ederim. Sosyal medyada video paylaşımı yapıyorsan iPhone 11 daha iyi bir tercih olur.

NP1 hakkında çok fazla yanlış bilgi var. Nothing'i çinli kopyala yapıştır telefon çıkartıp unutan firmalarla karıştıranlar var. OnePlus'ın fikir babasının kurduğu ve dev yatırımcı ortaklarının desteklediği bir şirketin ürünü NP1. İlk telefonlarına da ne kadar özen gösterdiklerini incelemelerini izleyerek anlayabilirsin. Bir sürü yazılımcıyla 778G+ ve Nothing OS'i optimize etmek için çalıştılar ve Nothing OS'i saf androide yakın bırakarak cihazın akıcı olmasını sağladılar. 3 yıl normal 4 yıl da güvenlik güncellemesi sözleri var. Kolay kolay da yavaşlamaz çünkü Nothing, Apple gibi her yıl az cihaz çıkartıp tüm cihazlarıyla ilgilenen bir firma olma yolunda. Malzeme kalitesi tarafında amiral gemilerle yarışan hatta bazılarından daha iyi olan bir kalitesi var. Simetrik ekran çerçeveleri, kaliteli titreşim motoru, glyphs ışıkları, cesur tasarımı gibi ufak detaylarıyla çok premium hissettiren bir cihaz yapmışlar. Özetle Cihaz aşırı akıcı, ana kamera mükemmel ve genel kalite yüksek, gönderiye yazdığın şartlara göre de çok yerinde bir cihaz. Gel gelelim TR'ye geç geldi ve fiyatı da iyi çıkmadı bence. 778G+ güç tüketimi iyi olan ve Nothing OS ile çok optimize çalışan bir işlemci olsa da kas gücü olarak 15k bandı için yeterince iyi değil, işlemci yüzünden arka kamerada 4k60 yok, hatta ön kamerada da 1080p60 bile yok. Ekranı renk anlamında çok iyi olsa da oled yanığı yaşayabiliyorsun. Eğer çok beğendiysen alınır ama öyle bir durum yoksa fiyatın gerilemesini bekleyebilirsin ki ben 13-14 bantlarına gerileyeceğine inanıyorum. Bu arada NP2 çok daha güçlü bir işlemciyle geliyor ve pahalı olması muhtemel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı