Nothing Phone 1 alınır mı?

Efetrkr

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD
Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x
LG 42LD45ZA FHD TV
Merhaba arkadaşlar.
Önümüzdeki ay ilk maaşımı alıyorum. Ve bununla da telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone 1 modelini çok önceden beri almak istiyorum.
Kullanan arkadaşlar var mı? Garanti durumu vb. nedir?

Ben de aldım yeni parlaklığı yetersiz kalabilir güneş ışığında önemli gördüğüm eksik bu.
Evet benim de yaşadığım tek sorun bu, görülmeyecek kadar değil ama daha parlak olsa iyi olurdu açıkçası. Auto brightness açıkken daha yukarıya çıkabiliyor bu arada ama o da tam güneş altında.

Evet benim de yaşadığım tek sorun bu, görülmeyecek kadar değil ama daha parlak olsa iyi olurdu açıkçası. Auto brightness açıkken daha yukarıya çıkabiliyor bu arada ama o da tam güneş altında.

Hılzı şarjı kapatma yok, bir de Samsung'da uygulamaları ana ekrandan direk kaldırabiliyordum basık tutunca bunda olmuyor yukarıdan uygulama bilgilerine girmem gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar.
Önümüzdeki ay ilk maaşımı alıyorum. Ve bununla da telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone 1 modelini çok önceden beri almak istiyorum.
Kullanan arkadaşlar var mı? Garanti durumu vb. nedir?

Önermem. Güncelleme ömrü bitmek üzere, parçasını bulmak çok zor, gereksiz bir fiyat politikası var. Aynı fiyattaki S21 FE 2.nesile göre tek artısı depolama ve bir tık daha az ısınması. S21 FE 2.nesil alın. 2.nesil olmasına dikkat edin.
Bu arada premium hissi ve günlük kullanım için nothing daha iyi olur.

Önermem. Güncelleme ömrü bitmek üzere, parçasını bulmak çok zor, gereksiz bir fiyat politikası var. Aynı fiyattaki S21 FE 2.nesile göre tek artısı depolama ve bir tık daha az ısınması. S21 FE 2.nesil alın. 2.nesil olmasına dikkat edin.
Bu arada premium hissi ve günlük kullanım için nothing daha iyi olur.
Keşke düzgün fiyatla ülkemize gelse nothing telefonlar, YD fiyatının 2 katından daha fazla ödüyoruz burada ne yazık ki. NP1 güncelleme ömrünü bitirmek üzere, umarım NP3 yine orta üst segment tarzı bir model olur ona geçebiliriz.

Bu arada premium hissi ve günlük kullanım için nothing daha iyi olur. Parçayı ben de sordum evofone "biz ilgileniriz" dedi ama A55 de tercih ediblebilir ben ikisi arasında kalıp bunu aldım @güney Kore hayranı.

Keşke düzgün fiyatla ülkemize gelse nothing telefonlar, yurt dışı fiyatının 2 katından daha fazla ödüyoruz burada ne yazık ki. NP1 güncelleme ömrünü bitirmek üzere, umarım NP3 yine orta üst segment tarzı bir model olur ona geçebiliriz.

NP1 pahalı mı sizce şaşırdım 15k üstünde başka markalarda yok bu özellikler kablosuz şarj cam alüminyum vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı