Nothing Phone 1 alınır mı?

Gerçek Güney Kore hayranları Samsung alır. Şaka yaptım. Bu arada Samsung almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,1 KB · Görüntüleme: 24
NP1 pahalı mı sizce şaşırdım 15k üstünde başka markalarda yok bu özellikler kablosuz şarj cam alüminyum vs.
Bence 15k çok da fazla değil fakat dediğim gibi ömrü bitiyor artık telefonun. Birkaç ay önce 14k civarına satılıyordu bence alınabilirdi. Ama şu anda mantıklı olan biraz daha koyup yeni modellere yönelmek gibi. Bizim millet sadece işlemciye baktığı için yakın fiyatlardaki başka telefonlara yöneliyor, sorsan adam sadece instagramda geziyor ama çok güçlü işlemci lazım... Neyse, ben gayet memnunum aynı markadan devam edeceğim gibi duruyor ama NP1 bence artık alınmaz.

Hılzı şarjı kapatma yok, bir de Samsung'da uygulamaları ana ekrandan direk kaldırabiliyordum basık tutunca bunda olmuyor yukarıdan uygulama bilgilerine girmem gerekiyor.

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.

Merhaba arkadaşlar.
Önümüzdeki ay ilk maaşımı alıyorum. Ve bununla da telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone 1 modelini çok önceden beri almak istiyorum.
Kullanan arkadaşlar var mı? Garanti durumu vb. nedir?

Hocam bende kullanıyorum memnunum şu an için bir sıkıntısı yok.

Donanımının 11-12K. Premium hissiyatı ve kasası olmasa pazarda durdurmazlar.

Ne demek donanımı 11 12K hocam ondan daha pahalı S20 FE var polimer 😃 5 g si yok ve kablosuz ters şarjı da yok. LED ışıkları da artısı. Neye göre anlıyorsunuz donanımın ne kadar ettiğini. Ayrıca A55 de ondan 1K daha pahalı onda da bırak ters şarjı kablosuz şarj yok.

Ne demek donanımı 11 12K hocam ondan daha pahalı S20 FE var polimer 😃 5 g si yok ve kablosuz ters şarjı da yok. LED ışıkları da artısı. Neye göre anlıyorsunuz donanımın ne kadar ettiğini. Ayrıca A55 de ondan 1K daha pahalı onda da bırak ters şarjı kablosuz şarj yok.

Nothing bilinmeyen ve güven yakalayabilmiş bir marka değil. Benim bildiğim eğer bir yerde kalıcı olmak istiyorsan tanınana kadar kârı az tutmak. Sonuçta çoğu kişi yazılım ne optimizasyon ne bilmiyor direkt donanıma alıp bakıyor, insanlar tercih etmez. Samsung kendini kalıcı hale getirdi. Her ne kadar benim nazarımda yazılımı ve kalitesiyle nothing daha iyi olsa da çoğu insan gözünde nothing ile technonun, POCO'nun farkı yok. İnsanlar bilinçsizce POCO techno tercih ediyor. Nothingin savaşması için donanım yönünede yazılımı gibi ağırlığını koyması lazım.

Nothing bilinmeyen ve güven yakalayabilmiş bir marka değil. Benim bildiğim eğer bir yerde kalıcı olmak istiyorsan tanınana kadar kârı az tutmak. Sonuçta çoğu kişi yazılım ne optimizasyon ne bilmiyor direkt donanıma alıp bakıyor, insanlar tercih etmez. Samsung kendini kalıcı hale getirdi. Her ne kadar benim nazarımda yazılımı ve kalitesiyle nothing daha iyi olsa da çoğu insan gözünde nothing ile technonun, POCO'nun farkı yok. İnsanlar bilinçsizce POCO techno tercih ediyor. Nothingin savaşması için donanım yönünede yazılımı gibi ağırlığını koyması lazım.

E tamam 778g+ neyi var yağ gibi akıyor işte kullanıyorum.

Aynı fiyatta ısınması dışında çok daha üstün olan S21 FE 2.nesil var. Daha iyi kamera, daha iyi arayüz vs vesaire
Arayüz daha iyi değil, bloatware dolu göz kanatan OneUI var, 7 çıkınca umarım tasarım daha sade olur. 30k , 50k versen de o tiktok, instagram yüklü geliyor, kullanıcıya hakaret resmen. Bunun dışında transparan elementleri beğenmiyorum OneUI'daki. NothingOS şu an en beğendiğim arayüz diyebilirim, hatta şu anda figma'da NothingOS 3.0 için mockup tasarlıyorum yakında buraya da atarım.

@GucukBey hocam bakmak isterseniz NothingOS 3.0 tasarımlarım için konu açtım grafik tasarım bölümüne, arayüzü kendime göre sıfırdan tasarladım, hala OneUI tercih ederseniz önerilerinizi de alabilirim :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı