Nothing Phone 1 vs Honor 70

Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Öncelikle bu bir telefon tavsiyesi isteme konusu değildir. Elimde 5 aydır kullandığım Honor 70 var ve elime Nothing Phone 1 geçecek haftaya. Babam istersen benimkini alabilirsin dedi ve değiştirip ona geçmek mantıklı mı onu düşünüyorum.

Öncelikli aradığım kasa kalitesi ve ekran. Daha sonra hem şarj süresi hem de %100 şarjı ne kadar gidiyor. Ve tabii ki işletim sistemi.
Nothing Phone temasız ve saf Android olduğu için telefon içindeki sistem uygulamaları ne kadar yeterlidir ondan emin olamıyorum. 66W'a 33W gibi bir şarj farkı var aralarında ve nothingden adaptör çıkmıyormus ona adaptör de almam lazım. Alüminyum kasası özelleştirme açık yapısı dış görünüşü ve kablosuz şarj beni değiştirme fikrine yaklaştırdı ama kavisli daha büyük ekran, şarj ve adaptör Honor özel uygulamaları (galeri vs.) feragat etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Hangisi daha uzun süreler gider, şarjıyla ekranıyla kasasıyla gündelik kullanımda rahat ettirir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 70'in ön tasarımı tartışmaya kapalı şekilde daha iyi ama NP1'in de alüminyum çerçeve ve cam kapak bulundurması çok premium olmuş, Honor 70'te bunların ikisi de plastik. Bunun dışında ikisinde de aynı SoC var, yani performansı UI belirler, NP1'in UI konusunda daha akıcı olduğunu düşünüyorum. NP1'in hoparlörü stereo, Honor 70'in ise hoparlörü mono. Yani bu konuda da NP1 daha üstün. Kamerada ise Honor 70 daha iyi duruyor.

Açıkçası ben Nothing Phone 1'e geçerdim. En kötü beğenmezsen satarsın, çünkü değeri Honor 70'ten daha fazla.

Eklemeyi unutmuşum, NP1'de Always on Display özelliği de varmış, bu da bir artı.

Honor 70'in ön tasarımı tartışmaya kapalı şekilde daha iyi ama NP1'in de alüminyum çerçeve ve cam kapak bulundurması çok premium olmuş, Honor 70'te bunların ikisi de plastik. Bunun dışında ikisinde de aynı SoC var, yani performansı UI belirler, NP1'in UI konusunda daha akıcı olduğunu düşünüyorum. NP1'in hoparlörü stereo, Honor 70'in ise hoparlörü mono. Yani bu konuda da NP1 daha üstün. Kamerada ise Honor 70 daha iyi duruyor.

Açıkçası ben Nothing Phone 1'e geçerdim. En kötü beğenmezsen satarsın, çünkü değeri Honor 70'ten daha fazla.

Eklemeyi unutmuşum, NP1'de Always on Display özelliği de varmış, bu da bir artı.
Yıllardır plastik kasa telefon kullanmak gerçekten çok can sıkıcı. Kamera farkı bariz belli oluyor mu? Şu an memnumum kameradan çok bir düşüş yaşasın istemem açıkçası.

Yıllardır plastik kasa telefon kullanmak gerçekten çok can sıkıcı. Kamera farkı bariz belli oluyor mu? Şu an memnumum kameradan çok bir düşüş yaşasın istemem açıkçası.
3.05'ten itibaren kıyaslamaları mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da farklı bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yine farklı bir video.

3.05'ten itibaren kıyaslamaları mevcut.

Bu da farklı bir video.

Yine farklı bir video.

Teşekkür ediyorum, sanırım geçeceğim. Şimdi biraz Nothing OS inceledim ve çok hoşuma gitti hem sade hem de çok çeşitli widgetları olması. Google fotoğraflar gibi uygulamalara mağruz kalacağım ama alışırım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı