Nothing Phone (1) vs Samsung S21 FE

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 5.355
Beni raporlamasaydın profilde tatlıya bağlayabilirdik. Seni etiketleyen ben değildim, Leon Dayı isimli kullanıcıydi. Ben senin haberin olmasin diye etiketlemedim seni. Ama sen beni raporladın, pekala öyle olsun.

Bu kadar istiyorsanız nothing alın. Baya onu övmemizi bekliyor gibisiniz😀

İlkin günahı olmaz, bakalım 2 nasıl olacak?
Yok hocam Poco F5 kamerası konusu döndüğü için öyle dedim. Nothing almaya kesin kararlı olsam burada böyle bir konu açıp zamanımı boşa harcamazdım 😀

Pil performansıyla ilgili bilgimiz var mı, tahmini mi?

İkisinde de S21 FE.

Tahmini olarak yorumladım. Exynos 2100 ile Snapdragon 778'in verimliliği aynı olamaz.

İkisi de 4500 mAh. Pil konusunda nasıl nothing Phone daha iyi?

Orta seviye bir işlemci olan Snapdragon 778'den dolayı daha iyi olduğunu düşünüyorum.

@429065 siz galiba Samsung S21 FE kullanıyorsunuz, bataryası 1 günü çıkartıyor mu?
Ne kadara şarj oluyor?

Beni raporlamasaydın profilde tatlıya bağlayabilirdik. Seni etiketleyen ben değildim, Leon Dayı isimli kullanıcıydi. Ben senin haberin olmasin diye etiketlemedim seni. Ama sen beni raporladın, pekala öyle olsun.
Benim sizle bir problemim olmadı, siz seviyeli bir şekilde tartışabiliyorsunuz ama diğer arkadaşlarda böyle bir durum söz konusu değil. Şahsıma edilen hakaretleri raporladım. Benim yüzümden ceza yediyseniz üzgünüm.
Saygı kurallarını hiçe saymadığınız için sizden özür diliyorum. Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim.
S21 FE almaya karar verdim. Teşekkürler herkese.
Hocam hayırlı olsun. Ben sizin aksinize Poco F5 tercih ederdim performansa önem verdiğim için. Ancak kamera ve malzeme kalitesine önem veriyorsanız S21 FE sizin için iyi bir seçim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı