Nothing Phone 2A alınır mı?

Bütçe
20k

Hlm45

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi nothing 2A düşünüyorum. Bütçe bu civarlarda ben çok oyun oynamam telefondan Max DBD PUBG cr falan oynuyorum ama grafik takıntım yok genelde bilgisayarda oynarım Reddit TikTok vb yerlerde takılırım fotoğraf çekilmeyi sevmem bataryası uzun gitsin yeter eğer çok fazla fark olacaksa (fark edilecek kadar) bir şekilde S23 FE alabilirim ama şu anlık planda yok başka 20k altı telefon önerebilirsiniz ama Çin malı olmasın hassasiyetim var. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. OnePlus markasınının önemli isimlerinden bir kişi Nothing Phone'yı kurmuştur. Başka donanım geliştiriclerinde bu telefona katkıdan bulunup geliştirdiği inceleme videolarında söylenmektedir. Telefon saf Android'dir gereksiz uygulamalardan arınmıştır. İk bakışta salt perfomansa dayalı bir cihaz sanılsa da aslında fiyat /performans telefonudur.

Np 2A'nın şu anki fiyatını çok hak ettiğini düşünmüyorum.

Çin malı olmasın demişsiniz ama alırsanız Honor 200 (8 GB / 256 GB) bakın derim. One UI'dan bile hafif ve güzel bir yazılıma sahip. Xiaomi kadar vasat bir işçiliğide yok.

Başlıkta dediğim gibi nothing 2A düşünüyorum. Bütçe bu civarlarda ben çok oyun oynamam telefondan Max DBD PUBG cr falan oynuyorum ama grafik takıntım yok genelde bilgisayarda oynarım Reddit TikTok vb yerlerde takılırım fotoğraf çekilmeyi sevmem bataryası uzun gitsin yeter eğer çok fazla fark olacaksa (fark edilecek kadar) bir şekilde S23 FE alabilirim ama şu anlık planda yok başka 20k altı telefon önerebilirsiniz ama Çin malı olmasın hassasiyetim var. Saygılar.

Çin malı olmasın dediğiniz için Honor 200 yazmıyorum ama kesinlikle öneririm.
Onun dışı A55 ya da nothing bakabilirsiniz. İkiside iyi modeller.

Np 2A'nın şu anki fiyatını çok hak ettiğini düşünmüyorum.

Çin malı olmasın demişsiniz ama alırsanız Honor 200 (8 GB / 256 GB) bakın derim. One UI'dan bile hafif ve güzel bir yazılıma sahip. Xiaomi kadar vasat bir işçiliğide yok.

Hocam bir arkadaş A56 yazmış bende depolama çok fark etmediği için 128 GB olanını almayı düşünüyorum şarjı uzun gitmesi daha öhnemli hem hızlı sarjı daha yüksek sizce hangisini alayım A55 alsam bile 128 GB alacağım

Hocam bir arkadaş S56 yazmış bende depolama çok fark etmediği için 128 GB olanını almayı düşünüyorum şarjı uzun gitmesi daha öhnemli hem hızlı sarjı daha yüksek sizce hangisini alayım S55 alsam bile 128 GB alacağım
Hocam A serisinden bahsediyorsunuz sanırım? A55 ile A56 arasında batarya ve hızlı şarj açısından farklar çok küçük. A56nın farkedilebilir artısı soğutma ve işlemci performansı.

Hocam bir arkadaş S56 yazmış bende depolama çok fark etmediği için 128 GB olanını almayı düşünüyorum şarjı uzun gitmesi daha öhnemli hem hızlı sarjı daha yüksek sizce hangisini alayım S55 alsam bile 128 GB alacağım.

Aralarında fiyat farkına değecek çok bir fark yok diye biliyorum.

Hocam a serisinden bahsediyorsunuz sanırım? A55 ile A56 arasında batarya ve hızlı şarj açısından farklar çok küçük. A56'nın fark edilebilir artısı soğutma ve işlemci performansı.

A55 almak daha mantıklı olur o zaman A56 soğutmada daha iyi dediniz ama A55 ısınınca o kadar çok rahatsız etmez değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı