- Makaleler
- 1
A36 fiyatını hak eden cihaz değil hocam Nothing Phone 1 bakabilirsin.
A36 fiyatını hak eden cihaz değil hocam Nothing Phone 1 bakabilirsin.
A56 bakmıştım fakat o da yeni diye pahalı kalıyor sanırım S21 düşündüm ama eski mi kalıyor?
SE 2020'den iPhone 11'e geçmeniz ekran değişimi ve geniş açı dışında hiçbir yenilik getirmeyecektir, nothing 1'i tercih etmenizi öneririm bu üçlemde (iPhone 12 Mini'ye bakın 11 yerine düşünürseniz, SE2'den sonra başka cihaz büyük gelebilir boyutunu seviyorsanız özellikle. Nothing 2A'ya niye bakmıyorsunuz ki?).
Donanım açısındandı benim önerim yoksa görüntü olarak bende aynı düşünüyorum. Nothing 2A'ya bakın derim şahsen birde SE2'den geçeceğiniz için boyut için 12 Mini'de belki olabilir.1'in görüntüsü daha cezbedici gelmişti aslında ama karar veremedim.
Donanım açısındandı benim önerim yoksa görüntü olarak bende aynı düşünüyorum. Nothing 2A'ya bakın derim şahsen bir de SE2'den geçeceğiniz için boyut için 12 Mini'de belki olabilir.
O zaman maximum ve maximum yerine ne kadar harcarsam daha mutlu olurum dediğiniz bir bütçe var mı ona göre düşünelim hocam, 1 sene için elinizdeki SE bile memnun bırakır aslında.Sadece Instagram ve fotoğraf çekmek için kullanacağım oyunları da yılda 1 kasmadan eğlendirse yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.