A36 vs Nothing Phone 1 vs iPhone 11

O zaman maximum ve maximum yerine ne kadar harcarsam daha mutlu olurum dediğiniz bir bütçe var mı ona göre düşünelim hocam, 1 sene için elinizdeki SE bile memnun bırakır aslında.

SE de kalmayı da düşünüyorum ama her düştüğünde kamerası bozuluyor değiştirmeyi o yüzden düşünüyorum A54 kullandım ve telefon aşırı ağır hissettiriyor bu yüzden A55 düşünmedim.

SE de kalmayı da düşünüyorum ama her düştüğünde kamerası bozuluyor değiştirmeyi o yüzden düşünüyorum A54 kullandım ve telefon aşırı ağır hissettiriyor bu yüzden A55 düşünmedim.
Ebatlarına alışmışsanız iPhone 12 Mini'yle gidin ikinci el derim, kamerası düştüğünde nasıl soketten falan mı yerine çıkıyor vidaları eksik olabilir mi acaba içinde kontrol etme şansınız var mı?

Kamerası ve ekranı fazlasıyla tatmin edecek düzeyde. Ayrıca Nothing Phone 1 çağ dışı artık. A36'da orta segment bir cihaz. Kullanıcının mevcut cihazı iOS olmasa tamamda alışkanlıklarının devam etmesi açısındanda iPhone 12 iyi tercih olacaktır.

NP1'e şu an çağ dışı demek yani harbiden helal olsun hocam. Hayır komik olan da 12 gibi berbat bir fiyatı olan cihazı önerip de fiyat segmentinin en iyi cihazlarından biri olan Phone 1'e çağ dışı demeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı