Notlarım bir anda düştü

Ali Kayrak

Hectopat
Daha fazla  
Görseller aşağıdadır.

Ben eskiden zeki bir çocuktum hep ödevlerimi yapardım falan, filan.
Ama notlarım çok, hem de çok düşmeye başladı. İlkokulda okul 1. olarak ayrıldım şu an ise durumum böyle.
Ben nasıl tekrar oyun bağımlılığını bırakırım?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    3,5 KB · Görüntüleme: 428
  • 2.PNG
    2.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 432
6. sınıfta büyük bir kısım çöküşe geçiyor. Üstüne uzaktan eğitim eklenince bayağı düşmüş. Yalnız değilsin herkesin durumu vahim. Ama eğer çalışmazsan bu notlar yıllarca seni takip etmeye devam eder.

Uzaktan eğitim zaten pek verimli değil bunun notlara yansıması gayet normal. Anladığım kadarıyla 7. sınıfa gidiyorsun zaten 7. sınıf orta okulda yeni şeylerin görüldüğü ve liseye dair az çok nelerin olacağına dair küçük başlangıçlar gösterir bu yüzden biraz zordur. 6. sınıfta ise çoğu öğrenci bende dahil çöküşe geçmiştir.
Morpa kampüs var ailenle konuş 1 2 senelik kayıt yaptır orta okul için EBA'da berbat anlatımlar verilmiş. Morpa'nın anlatımları çok daha iyidir. Özellikle fen çok iyi anlatımı vardır. 98 ortalamam vardı benim fen bilimlerinden.
Biraz sıkacaksın yani en azından günde 2 saat çalış bir göz gezdir konulara, konu anlatımları dinle. Ölüm yok ucunda teşekkür alırsın en kötü.

Uzaktan eğitim zaten pek verimli değil bunun notlara yansıması gayet normal. Anladığım kadarıyla 7. sınıfa gidiyorsun zaten 7. sınıf orta okulda yeni şeylerin görüldüğü ve liseye dair az çok nelerin olacağına dair küçük başlangıçlar gösterir bu yüzden biraz zordur. 6. sınıfta ise çoğu öğrenci bende dahil çöküşe geçmiştir.
Morpa kampüs var ailenle konuş 1 2 senelik kayıt yaptır orta okul için EBA'da berbat anlatımlar verilmiş. Morpa'nın anlatımları çok daha iyidir. Özellikle fen çok iyi anlatımı vardır. 98 ortalamam vardı benim fen bilimlerinden.
Biraz sıkacaksın yani en azından günde 2 saat çalış bir göz gezdir konulara, konu anlatımları dinle. Ölüm yok ucunda teşekkür alırsın en kötü.
Morpa'ya ek olarak Okulistik'te kullanılabilir.

Herkes çok iyi şeyler söylemiş
Çok teşekkür ederim bu arada hoca notumu yanlış girmişti 4.sınıfta 01 girmişti 100 gireceğine :D.
Vallahi morpa kampüs konusunu söyleceğim ama ben.
Umut öncül akademiden izliyorum YouTube'da bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı