Notlarım düşük mü?

Vereceğim hocam, biraz pişmanım zaten. Keşke mantık konusu olmasa...

Çok üzülmeyin ben 9 sınıfta matamtikten 5 almıştım sonra 50 alınca geçmiştim bu kadar takmayın.

Benim gürlek nakipoğlu denilen bir okulda okudum obps 96 ydı geçen yıl fizik ortalamamız 48'di kimya 63 mat 75 Ti. @Mltcsvr

Bizde herhangi bir seçme hakkı tanımadılar hatta bir kaç kişi başka bir seçmeli derse geçmek istediğimizi söyleyince bütün okulda aynı dersin verildiğini ve değişmeyeceğini söylemişlerdi.
Okul seçtiği için bizim okul sağlık ile ilgili bir seçmeli ders seçtiği için biz girmedik.

Ben onları biyoloji mendelden kodlamıştım kafamdan. Ve 0 baskın, veya 1 baskın, yada aynıysa 0 farklıysa 1, ancak ve ancak aynıysa 1 farklıysa 0, ise 100 kuralı.

Bende dinlemiyorum ama 2 sindende 90 aldım siz düşük almışsınız.
Bizim hocamız bir şey anlatmıyor ki hocam,sınıfın hatırladığı 3 şey var din dersi adına:
Hocanın anlattığı Adıyaman Yemek Kültürü (75 dakika bunu anlattı)
Depremzedeyken yaşadığı şeyler (Bunu da 75 dakika anlattı)
Eskiden mescitte mi bir yerde eğitim görmüş,orada yaşadığı anılar.

Benim fizik önce Allah'a sonra tekrar Allah'a emanetti.

Ben onları biyoloji mendelden kodlamıştım kafamdan. Ve 0 baskın, veya 1 baskın, yada aynıysa 0 farklıysa 1, ancak ve ancak aynıysa 1 farklıysa 0, ise 100 kuralı.

Mantık konusu ezber konusu değil unutursunuz veya karıştırırsınız.

Benim gürlek nakipoğlu denilen bir okulda okudum obps 96 ydı geçen yıl fizik ortalamamız 48'di kimya 63 mat 75 Ti. @Mltcsvr
Vektör ve bağıl sorularından oluşan bir sınavda ortalama 48 ise ya okul öğrencilerinin fizikle arası yok ya da hocalar sizi olimpiyata hazırlar gibi soru soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…