Notlarım düşük mü?

Gayet güzel notların aslında takdir bile alabilirsin sadace 2 sınavalrda matamtiğe biraz daha önem verirsin olur biter.
 
Bizde yok mesela okul seçmeli ders yapmak zorunda olduğu için seçiyor isterse başka ders seçer ama kolay olduğu için onu seçiyor
Bizde herhangi bir seçme hakkı tanımadılar hatta bir kaç kişi başka bir seçmeli derse geçmek istediğimizi söyleyince bütün okulda aynı dersin verildiğini ve değişmeyeceğini söylemişlerdi.
 
11 mi kolay özelde okuyon galiba.

Hocam 11. sınıfta 10 da notlarım düşük geldi diye derslerime çalışmaya başladım 10. sınıftan daha düşük geldi. Ne kadar kolay bir yılmış.

Sen nerede okuyon okulun OBP'ye göre yorumlamak lazım.

Hocam fizikte vektörler ve bağıl hareket var bunlar kolay. Biyoloji sinir sistemi ezber. Mat trigo eğer ki matı seviyorsan zor değil pek. Kimya yine çok zorlayıcı değil. Tabii okulun yaptığı sınavın zorluğuna da bağlı. Sınıf ortalamaları kaç?
 
Yahu hocam çok sağ olun da 1.yazılı nasıl matematikte en kolay yazılı olabiliyor, mantık diye bir konu var hayatımda gormedim; içinde 1 ve 0 dışında sayı yok ve ezbere bir konu. Kümeler desen, onları zaten yapıyorum bu notun sebebi mantık sorularının sınavda fazla sorulması. Ki bu konuyu 10.sınıfa giden arkadaşlarıma da sorduğumda iğrenç bir konu diyorlar, ki

Benim dönemimde karantina vardı ona rağmen rahat anlamıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı