NOVA-3070 Ti alınır mı?

İstanbul bilişim gibi illet bir yerden bile televizyonumu aldım. Hukuk yoluna başvurduktan sonra şirketlerin yapabileceği hiçbir şey olmuyor. Fakat bunun içinde biraz zaman geçmesi gerekiyor. Siparişi vereli 15 iş günü geçtikten sonra bu yola başvurabilirsiniz diye hatırlıyorum, araştırırsanız çıkar zaten. Hatta isterseniz icra bile koydurabilirsiniz.

Bence bu sistemi bu şekilde alıp eğer ki kafanız çok eski parçalara gittiyse gaming gen'le iletişime geçip Ram ve PSU ayrı olarak almak isteyin kasaya monte edilmeden o parçaları sıfır olarak satıp gruplarda, sitelerde, forumlarda istediğiniz parçalara yönelmek olacaktır ekstra ödeyip.
Ya ben en erken ekimden sonra falan alırım o tarihlerde o zamana da stok biter gelir biter gelir bişeyleri yenilerler yani ram tekrardan 3200 olur bence.Psu ya gelecek olursak özelleştirme seçeneği tekrar gelirse yaparız onu sıkıntı değil.

Bu sisteme 3.000 mhz ram biraz hakaret gibi kalmış…

Bu arada gelen 650w PSU her türlü işinizi görür hem de rog strix. İçinde rog adı geçen her ürün gerçekten kaliteli üründür. 750W olam hangisi pek hatırlayamadım ama bilindik bir marka değilse 650W rog strix daha mantıklı olacaktır.

Ram konusunda ise viper patriot tercih edilmiş , yine gerçekten çok kaliteli bir ram fakat bu sisteme 3.000 mhz gitmez , gidemez.

Fiyat farkı da 600 tl olarak eklenmiş yanlış hatırlamıyorsam.
Asus TUF 750W'ydi önceki. Büyük ihtimalle stok kalmadığı ve Asus hazır sistem olarak geçtiği için ROG serisinden bir güç kaynağı taktılar.

Eki Görüntüle 1465991mesela ben gibi değil mi? 😊
Bugün iletişime geçtim kargoya verildiğini ve takip numarası 19:00'da düşeceği söylendi ama hala hazırlanıyorda.

Ama ben olsam dediğim gibi yapardım eğer ki 1-2 parçaya kafanız takıldıysa.

Bugün aradım kargo takibi istemek için. RAM'lerde test esnasında sıkıntı çıktığını ve tekrar test edilip yollanacağını söylediler. Halbuki dün kargoya verildi denmişti yanlış gördüler herhalde. Bugün elimde olması gerektiği söyleyip kusura bakmayın dediler.

Bugün aradım kargo takibi istemek için. RAM'lerde test esnasında sıkıntı çıktığını ve tekrar test edilip yollanacağını söylediler. Halbuki dün kargoya verildi denmişti yanlış gördüler herhalde. Bugün elimde olması gerektiği söyleyip kusura bakmayın dediler.
Neyse neyse hocam sapasağlam ulaşsın da...

Benim de bugün kargolandı, size e-posta göndermişler miydi siparişiniz kargolandı diye?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı